Overzicht aanbod

Hieronder vind je het aanbod van onze trainingen en workshops. Ons motto is ‘haal eruit wat erin zit!’. Persoonlijk contact staat voor ons voorop en we denken graag met je mee over de mogelijkheden, zodat jullie optimaal resultaat behalen. Ons aanbod is maatwerk. En door onze goede intake en nazorg heb je optimaal profijt van een training via Zakelijke Trainer.

Offerte aanvragen
Meer informatie

Bekijk nu al onze trainingen en workshops.

Wil jij eruit halen wat erin zit met je team of op individueel niveau? Wij vertellen je graag over de mogelijkheden.

Workshop

Coachend leidinggeven

Workshop

Als leidinggevende of manager wil je anderen stimuleren zich persoonlijk te blijven ontwikkelen, door hen te inspireren, te motiveren en te begeleiden. Tijdens de workshop Coachend leidinggeven ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet.

Meer informatie: Coachend leidinggeven
Training

Coaching

Training

De training Coaching is populair onder leiders, managers en professionals die het beste uit zichzelf willen halen en anderen willen begeleiden hetzelfde te doen.

Meer informatie: Coaching
Training

Communicatie

Training

De training Communicatie is populair onder leiders, managers en professionals die effectief willen communiceren, zodat zij hun doel bereiken en invloed vergroten.

Meer informatie: Communicatie
Workshop

Communicatie

Workshop

Deze workshop is met name interessant voor leidinggevenden, teams of professionals die effectiever willen communiceren. Dit kun je ontwikkelen door je te verbinden met anderen en rekening te houden met hun belangen en drijfveren. Op die manier vergroot je jouw effectiviteit en worden je doelen gemakkelijker bereikt. Tijdens de workshop Communicatie ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet.

Meer informatie: Communicatie
Workshop

Design thinking

Workshop

Als manager of professional doe je vaak een beroep op je creativiteit om tot goede oplossingen te komen. Tijdens de workshop Design thinking leer je samen met je collega’s, een praktische methode die je helpt flexibel in te spelen op de snel veranderende markt.

Meer informatie: Design thinking
Training

Design thinking

Training

De training Design thinking is uitermate geschikt voor managers of professionals die hun creativiteit willen ontwikkelen en gebaat zijn bij innovatieve oplossingen, die helpen flexibel in te spelen op de snel veranderende markt.

Meer informatie: Design thinking
Workshop

Effectief improviseren

Workshop

Als leidinggevende of professional heb je soms te maken met last-minute verzoeken, tijdsdruk of situaties die niet helemaal lopen zoals je had verwacht. Je wilt je niet van de wijs laten brengen, maar onder alle omstandigheden snel handelen, met de juiste boodschap. Tijdens de workshop Effectief improviseren ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet.

Meer informatie: Effectief improviseren
Workshop

Elevator pitch

Workshop

Als leidinggevende of professional heb je regelmatig te maken met situaties waarin je gevraagd wordt jezelf te presenteren. Hoe raak je anderen met jouw verhaal, op een ontspannen en tegelijkertijd krachtige manier? Dat ontdek je samen met je collega’s tijdens de workshop Elevator pitch!

Meer informatie: Elevator pitch
Training

Energiemanagement

Training

De training Energiemanagement is speciaal ontwikkeld voor managers en professionals die hun energie optimaal willen benutten om hun productiviteit én plezier op het werk te verhogen.

Meer informatie: Energiemanagement
Workshop

Feedback

Workshop

Als leidinggevende of professional wil je de beste versie van jezelf zijn en je gunt anderen hetzelfde. Groei ontstaat door reflectie. Wie feedback kan geven en ontvangen, is klaar om te floreren. In de workshop Feedback ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Meer informatie: Feedback
Training

Feedback

Training

De training Feedback is populair onder leiders, managers en professionals die het geven en ontvangen van feedback beschouwen als voorwaarde voor groei: als persoon, teamlid en leidinggevende.

Meer informatie: Feedback
Online training

Feedback

Online training

In de online training Feedback ontdek je het echte waarom van feedback. Je gaat aan de slag met een krachtige manier om feedback te geven en een methode om het zelf effectiever te gaan ontvangen. Daarnaast worden je complimentenspieren getraind. Je sluit af met een helder feedbackplan, zodat je nog meer uit jouw feedback kunt halen dan je nu al doet.

Meer informatie: Feedback
Training

Groepsdynamiek

Training

De training Groepsdynamiek is specifiek ontworpen voor leiders, managers en professionals die de onzichtbare invloeden in hun organisatie of team willen ontdekken en willen bouwen aan een vitale en effectieve groep mensen.

Meer informatie: Groepsdynamiek
Online training

Groepsdynamiek

Online training

In de online training Groepsdynamiek leer je meer over patronen en interacties die afspelen in het onbewuste van de groep. In een team kan er sprake zijn van een constructieve dynamiek maar evengoed komt het voor dat er op de onderstroom een destructief programma afspeelt. Vaak wordt er pas met elkaar in gesprek gegaan als de onderstroom de productiviteit, het werkplezier en ziekteverzuim negatief beïnvloedt. Door je bewust te worden van de werking van groepsdynamiek, kun je proactief zorgen voor een prettige onderstroom. Daar is uiteindelijk iedereen bij gebaat. Hoe doe je dat? Dat leer je in de online training Groepsdynamiek.

Meer informatie: Groepsdynamiek
Workshop

Jongleren

Workshop

Als leidinggevende of professional komt er veel op je af. Je hebt dan ook veel ballen hoog te houden. Pas wanneer je op de juiste momenten los leert laten, gaat het vangen vanzelf. Spelenderwijs. Tijdens de workshop Jongleren ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Meer informatie: Jongleren
Workshop

Leiderschap

Workshop

Als leidinggevende of manager wil je het beste uit de samenwerking met je teamleden halen, door hen de ruimte te geven zichzelf te ontwikkelen. Dat begint bij jezelf. Tijdens de workshop Leiderschap ontdek je samen met je collega’s welke stappen jij kan zetten!

Meer informatie: Leiderschap
Workshop

Lichaamstaal

Workshop

Als leidinggevende of professional wil je weten hoe je overkomt op anderen. Als je je gedrag en lichaamstaal bewust kunt inzetten, vergroot je je invloed en realiseer je eenvoudiger je doelen. Tijdens de workshop Lichaamstaal ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Meer informatie: Lichaamstaal
Workshop

Mindfulness

Workshop

Deze workshop is ideaal voor leidinggevenden of professionals met een drukke agenda die een adempauze kunnen gebruiken. Tijdens de workshop Mindfulness ontdek je samen met je collega’s, hoe aandacht en focus je kan helpen om te gaan met stress en drukte.

Meer informatie: Mindfulness
Workshop

Mindmappen

Workshop

Als leidinggevende of professional heb je dagelijks veel informatie te verwerken en die hoeveelheid blijft door technologische ontwikkelingen groeien. Hoe houd je het overzicht? Je wilt beter in staat zijn informatie tot je te nemen en te onthouden, zodat je deze kennis snel en eenvoudig kunt inzetten als het jou uitkomt. Tijdens de workshop Mindmappen ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Meer informatie: Mindmappen
Workshop

NLP

Workshop

Als leidinggevende of professional word je gemotiveerd door resultaten. Je bereikt wat je gelooft, dat is waar Neuro Linguïstisch programmeren (NLP) vanuit gaat. Tijdens de workshop NLP wordt je, samen met je collega’s, bewust van je denkkracht en manier van communiceren.

Meer informatie: NLP
Workshop

Netwerken

Workshop

Als leidinggevende of professional zie je het belang van een groot netwerk. Je wilt dan ook actief investeren in een groot relatiebestand, zodat mensen weten waarvoor ze bij jou terecht kunnen. Tijdens de workshop Netwerken ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Meer informatie: Netwerken
Workshop

Omgaan met veranderingen

Workshop

Als leidinggevende of professional heb je regelmatig te maken met veranderingen, klein en groot. De manier waarop je een verandering beleeft, heeft invloed op je omgeving. Je bent je daarom bewust van jouw invloed op nieuwe ontwikkelingen en wilt hier zo goed mogelijk mee omgaan. Tijdens de workshop Omgaan met veranderingen ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Meer informatie: Omgaan met veranderingen
Workshop

Onderhandelen

Workshop

Als leidinggevende of professional heb je regelmatig te maken met onderhandelingen. Je wilt daar voor beide partijen het beste uithalen. Nu en in de toekomst. Tijdens de workshop Onderhandelen ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Meer informatie: Onderhandelen
Training

Ondernemers vaardigheden

Training

De training Ondernemersvaardigheden is populair onder leiders, managers en professionals die hun toegevoegde waarde willen vergroten door meer ondernemerschap in de organisatie te tonen én te stimuleren bij anderen.

Meer informatie: Ondernemers vaardigheden
Workshop

Personal branding

Workshop

Als leidinggevende of professional wil je het beste in jezelf naar boven halen en naar buiten brengen. Waar sta jij voor? En komt dat overtuigend over? Jouw personal brand helpt je jezelf te positioneren, zodat anderen beter weten wat ze aan jou hebben en hoe ze jouw kwaliteiten kunnen benutten. Tijdens de workshop Personal branding ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Meer informatie: Personal branding
Training

Persoonlijk leiderschap

Training

De training Persoonlijk leiderschap is uitermate geschikt voor leidinggevenden en professionals die het beste uit zichzelf willen halen en meer regie willen uitoefenen op hun zakelijke ambities en/of persoonlijke doelen om zo grip te krijgen op hun persoonlijke ontwikkeling.

Meer informatie: Persoonlijk leiderschap
Workshop

Persoonlijk leiderschap

Workshop

Deze workshop is speciaal ontwikkeld voor leiders, managers en professionals die de regie willen en durven te nemen over hun (zakelijke) doelstellingen en persoonlijke ontwikkeling. Tijdens de workshop Persoonlijk leiderschap ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Meer informatie: Persoonlijk leiderschap
Online training

Persoonlijk leiderschap

Online training

In de online training Persoonlijk leiderschap ontdek je het hoe jij leiderschap kan nemen over jouw eigen leven. Je leert meer over authenticiteit, zelfsturing en vertrouwen . Daarnaast worden je kwaliteiten, waarden en uitdagingen helder. Je sluit af met een persoonlijk actieplan, zodat je nog meer uit jouw (werkende) leven kunt halen dan je nu al doet.

Meer informatie: Persoonlijk leiderschap
Workshop

Persoonlijke effectiviteit

Workshop

Als leidinggevende of professional wil je je tijd vooral besteden aan zaken waar je invloed op hebt. Je wilt bewuste keuzes maken, zodat je je persoonlijke effectiviteit vergroot en sneller je doelen behaalt. Tijdens de workshop Persoonlijke effectiviteit ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Meer informatie: Persoonlijke effectiviteit
Training

Persoonlijke effectiviteit

Training

De training Persoonlijk leiderschap is uitermate geschikt voor leidinggevenden en professionals die het beste uit zichzelf willen halen en meer regie willen uitoefenen op hun zakelijke ambities en/of persoonlijke doelen om zo grip te krijgen op hun persoonlijke ontwikkeling.

Meer informatie: Persoonlijke effectiviteit
Workshop

Projectmanagement

Workshop

Als (project) manager is je geen uitdaging te groot. Je houdt ervan ambitieuze doelen te realiseren, in samenwerking met een (multidisciplinair) team en binnen een bepaald tijdsbestek. Tijdens de workshop Projectmanagement ontdek je samen met je collega’s hoe je jouw rol kan uitbouwen.

Meer informatie: Projectmanagement
Training

Projectmanagement

Training

De training Projectmanagement is specifiek bedoeld voor projectleiders en managers die een uitdaging niet uit de weg gaan en willen leren hoe ze binnen een bepaalde tijd en met een (multidisciplinair) team sturen naar een succesvol eindresultaat.

Meer informatie: Projectmanagement
Workshop

Sales

Workshop

Als (sales) professional krijg je veel energie van gesprekken met (potentiële) klanten. Je ervaart dat persoonlijk contact steeds belangrijker wordt en wilt dan ook leren hoe je het verschil kunt maken. Tijdens de workshop Sales ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Meer informatie: Sales
Workshop

Situationeel leidinggeven

Workshop

Als leidinggevende of manager stimuleer je anderen te groeien. Je wilt in iedere situatie de juiste leiderschapsstijl toepassen, zodat je elk teamlid inspireert, motiveert en begeleidt om eruit te halen wat erin zit. Tijdens de workshop Situationeel leidinggeven ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Meer informatie: Situationeel leidinggeven
Workshop

Startende manager

Workshop

Als beginnend leidinggevende of startende manager kom je voor veel nieuwe uitdagingen te staan. Je wilt jezelf krachtig presenteren, goede relaties ontwikkelen, omgaan met weerstand en stress de baas blijven. Tijdens de workshop Startende manager ontdek je samen met je collega’s hoe je dat kan doen!

Meer informatie: Startende manager
Training

Startende manager

Training

De training Startende manager is ontwikkeld voor beginnende leidinggevenden die zo goed mogelijk in hun nieuwe rol willen groeien en tegelijkertijd effectief met hun tijd en energie om willen gaan.

Meer informatie: Startende manager
Workshop

Storytelling

Workshop

Als leidinggevende of professional weet je hoe belangrijk het is anderen te inspireren. Een inspirerend verhaal zorgt ervoor dat je boodschap beter overkomt én onthouden wordt. Storytelling is dan ook bewezen effectief als methode om mensen aan je visie of strategie te verbinden. Tijdens de workshop Storytelling ontdek je samen met je collega’s hoe je dat kan doen!

Meer informatie: Storytelling
Online training

Stress de baas

Online training

In de online training Stress de baas ga je ervaren wat het managen van stress voor jou betekent in je mentale fitheid, je energie en in je vitaliteit. Wil jij meer grip krijgen op stress? Dan is dit je kans. Zodra je stress de baas wordt, ben je assertiever en houd je zelf de controle. Je bent in staat om bewuster keuzes te maken en daardoor kun je op het juiste moment zaken delegeren. Het wordt zo ook gemakkelijker om met anderen om te gaan, ja ook met die ene collega, en je blijft op je gemak ook in ongemakkelijke situaties. Het resultaat is dat je minder (werk)druk ervaart en meer energie beschikbaar hebt.

Meer informatie: Stress de baas
Training

Stressmanagement

Training

De training Stressmanagement is populair onder leidinggevenden en professionals die op zoek zijn naar een evenwichtige balans tussen uitdagende werkzaamheden en ruimte voor ontspanning en plezier.

Meer informatie: Stressmanagement
Workshop

Stressmanagement

Workshop

Deze workshop is speciaal ontwikkeld voor leidinggevenden en professionals die een hoge werkdruk ervaren, een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben en houden van uitdagende werkzaamheden, ondanks de stress waarmee dit vaak gepaard gaat. De kunst is daar een gezond evenwicht in te vinden. Tijdens de workshop Stressmanagement ontdek je samen met je collega’s hoe je dat kan doen!

Meer informatie: Stressmanagement
Workshop

Talentmanagement

Workshop

Als leidinggevende of professional wil je jezelf uitdagen het maximale uit jezelf én anderen te halen. Als jullie als team je talenten bundelen, haal je meer plezier én resultaat uit je werk. Tijdens de workshop Talentmanagement ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Meer informatie: Talentmanagement
Workshop

Teambuilding

Workshop

Als leidinggevende of professional wil je groeien, individueel en als team. Want ‘alleen ga je sneller, samen kom je verder’. Je wilt daarom optimaal gebruik maken van elkaars talenten en prettig met elkaar samenwerken. Tijdens de workshop Teambuilding ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Meer informatie: Teambuilding
Training

Teambuilding

Training

De training Teambuilding is populair onder teams die willen groeien, samen en als individu. Voor leidinggevenden en professionals die zich ten doel hebben gesteld om meer de verbinding met elkaar te zoeken om zo van meer toegevoegde waarde te kunnen zijn.

Meer informatie: Teambuilding
Workshop

Timemanagement

Workshop

Als leidinggevende of professional wil je je tijd en energie besteden aan de juiste dingen. Je wilt dat afleidingen minder grip op je krijgen en je productiviteit verhogen zodat je sneller je doelen behaalt. Tijdens de workshop Timemanagement ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Meer informatie: Timemanagement
Training

Timemanagement

Training

De training Timemanagement is populair onder leidinggevenden en professionals die doelbewust te werk willen gaan, door hun tijd efficiënt in te delen en focus aan te brengen in hun werkzaamheden.

Meer informatie: Timemanagement
Workshop

Transactionele analyse

Workshop

Als leidinggevende of professional wil je de effectiviteit in je team vergroten. De workshop Transactionele analyse geeft je inzicht in wat er werkelijk speelt in de werkomgeving en hoe je dat kunt gebruiken om de onderlinge samenwerking te optimaliseren.

Meer informatie: Transactionele analyse
Training

Verandermanagement

Training

De training Verandermanagement is specifiek bedoeld voor leiders en managers die een duurzame verandering willen doorvoeren door ook op een passende manier de ‘zachte kant’ van het veranderproces krachtig te begeleiden.

Meer informatie: Verandermanagement
Workshop

Verbindend communiceren

Workshop

Als leidinggevende of professional wil je effectief communiceren, door je te verbinden met anderen en rekening te houden met hun gevoelens. Zodat je écht contact maakt en je relaties versterkt. Tijdens de workshop Verbindend communiceren ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Meer informatie: Verbindend communiceren
Online training

Verbindend communiceren

Online training

Tijdens de online training Verbindend communiceren ontdek je meer over de universele behoeften die ieder mens heeft. Wanneer je langzaam tot je door laat dringen dat bijna iedere vorm van communicatie gericht is om te voorzien in je behoeften (gezien/gehoord/gewaardeerd/enz. worden), besef je hoe belangrijk het is om goed te luisteren naar je eigen gevoel én die van een ander. Tijdens de online training Verbindend communiceren ontdek je hoe je verbinding kunt maken met jezelf en de ander. Verbindend communiceren wordt in het Engels ‘compassionate communication’ genoemd. Compassie voor jezelf en de ander is geen soft geklets, het zorgt voor keiharde resultaten want je brengt duurzame verbinding aan in je relaties.

Meer informatie: Verbindend communiceren
Workshop

Vitaliteit

Workshop

Als leidinggevende of professional wil je de dingen doen waar je energie van krijgt. Lekker in je vel zitten, dat geeft jezelf én je collega’s energie. Je wilt een positieve bijdrage leveren, aan jezelf en je omgeving. Tijdens de workshop Vitaliteit ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Meer informatie: Vitaliteit
Training

Vitaliteit

Training

De training Vitaliteit is speciaal ontwikkeld voor teams die hun vitaliteit willen vergroten, gezamenlijk en als individu. Voor hen die met een positieve energie een duurzame bijdrage aan hun omgeving willen leveren.

Meer informatie: Vitaliteit
Online training

Vitaliteit

Online training

In de online training Vitaliteit ga je aan de slag om je energie en vitaliteit significant te vergroten. Ideaal voor teams en organisaties die de vitaliteit in hun bedrijf willen vergroten. Want zodra je energieker wordt, ku je meer uit je (werkende)leven halen. In de online training Vitaliteit ga je leren wat vitaliteit is en wat jij kunt doen om je vitaliteit te vergroten. Je krijgt inzicht in je energievreters en gaat ervaren wat krachtige energiebronnen voor jou zijn. Je wordt zelfbewuster en maakt keuzes die bij je passen en die je energie geven.

Meer informatie: Vitaliteit
Workshop

Werken met passie

Workshop

Als leidinggevende of professional wil je energie krijgen van de dingen die je doet. Ook op je werk. Als je weet wat je drijft, kun je het verschil maken voor jezelf en je omgeving. Tijdens de workshop Werken met passie ontdek je meer over jouw passie en die van je collega’s.

Meer informatie: Werken met passie
Workshop

Werkgeluk

Workshop

Als leidinggevende of professional wil je werk doen waar je blij van wordt, in een omgeving waar je blij van wordt. Je wilt jezelf beter leren kennen en jouw geluk, thuis en op het werk, vergroten. Tijdens de workshop Werkgeluk ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Meer informatie: Werkgeluk
Training

Werkgeluk

Training

De training Werkgeluk is populair onder leidinggevenden en professionals die hun geluk en gezondheid in eigen hand nemen door ruimte te maken voor datgene wat hen plezier bezorgt.

Meer informatie: Werkgeluk
Workshop

Zakelijk flirten

Workshop

Als leidinggevende of professional wil je goed voor de dag komen. Jouw lichaamstaal en charmes kunnen je helpen het ijs te breken en je zakelijke relaties beter te benutten. Tijdens de workshop Zakelijk flirten ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Meer informatie: Zakelijk flirten
Workshop

Zelforganiserende teams

Workshop

Als leider of zelf organiserend team wil je het talent van alle teamleden inzetten. Je wilt dat ieder zélf doet wat nodig is om het verschil te maken in de markt. De workshop Zelforganiserende Teams geeft inzicht in de werking van zelforganisatie binnen de organisatie en het team.

Meer informatie: Zelforganiserende teams
Training

Zelforganiserende teams

Training

De training Zelforganiserende teams is uitermate interessant voor leiders en teams die (willen) werken met zelforganiserende teams en het eigenaarschap en verantwoordelijkheidsgevoel van hun team wil stimuleren.

Meer informatie: Zelforganiserende teams