Vitaliteit en werkgeluk overzicht

Hieronder vind je het aanbod met het thema Vitaliteit en werkgeluk. Ons motto is ‘haal eruit wat erin zit!’. Persoonlijk contact staat voor ons voorop en we denken graag met je mee over de mogelijkheden, zodat jullie optimaal resultaat behalen. Ons aanbod is maatwerk. En door onze goede intake en nazorg heb je optimaal profijt van een training via Zakelijke Trainer.

Offerte aanvragen
Meer informatie

Wij vertellen je graag over de mogelijkheden.

Wil jij eruit halen wat erin zit met je team of op individueel niveau?

Training

Energiemanagement

Training

De training Energiemanagement is speciaal ontwikkeld voor managers en professionals die hun energie optimaal willen benutten om hun productiviteit én plezier op het werk te verhogen.

Meer informatie: Energiemanagement
Workshop

Mindfulness

Workshop

Deze workshop is ideaal voor leidinggevenden of professionals met een drukke agenda die een adempauze kunnen gebruiken. Tijdens de workshop Mindfulness ontdek je samen met je collega’s, hoe aandacht en focus je kan helpen om te gaan met stress en drukte.

Meer informatie: Mindfulness
Online training

Stress de baas

Online training

In de online training Stress de baas ga je ervaren wat het managen van stress voor jou betekent in je mentale fitheid, je energie en in je vitaliteit. Wil jij meer grip krijgen op stress? Dan is dit je kans. Zodra je stress de baas wordt, ben je assertiever en houd je zelf de controle. Je bent in staat om bewuster keuzes te maken en daardoor kun je op het juiste moment zaken delegeren. Het wordt zo ook gemakkelijker om met anderen om te gaan, ja ook met die ene collega, en je blijft op je gemak ook in ongemakkelijke situaties. Het resultaat is dat je minder (werk)druk ervaart en meer energie beschikbaar hebt.

Meer informatie: Stress de baas
Training

Stressmanagement

Training

De training Stressmanagement is populair onder leidinggevenden en professionals die op zoek zijn naar een evenwichtige balans tussen uitdagende werkzaamheden en ruimte voor ontspanning en plezier.

Meer informatie: Stressmanagement
Workshop

Stressmanagement

Workshop

Deze workshop is speciaal ontwikkeld voor leidinggevenden en professionals die een hoge werkdruk ervaren, een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben en houden van uitdagende werkzaamheden, ondanks de stress waarmee dit vaak gepaard gaat. De kunst is daar een gezond evenwicht in te vinden. Tijdens de workshop Stressmanagement ontdek je samen met je collega’s hoe je dat kan doen!

Meer informatie: Stressmanagement
Workshop

Talentmanagement

Workshop

Als leidinggevende of professional wil je jezelf uitdagen het maximale uit jezelf én anderen te halen. Als jullie als team je talenten bundelen, haal je meer plezier én resultaat uit je werk. Tijdens de workshop Talentmanagement ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Meer informatie: Talentmanagement
Workshop

Vitaliteit

Workshop

Als leidinggevende of professional wil je de dingen doen waar je energie van krijgt. Lekker in je vel zitten, dat geeft jezelf én je collega’s energie. Je wilt een positieve bijdrage leveren, aan jezelf en je omgeving. Tijdens de workshop Vitaliteit ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Meer informatie: Vitaliteit
Training

Vitaliteit

Training

De training Vitaliteit is speciaal ontwikkeld voor teams die hun vitaliteit willen vergroten, gezamenlijk en als individu. Voor hen die met een positieve energie een duurzame bijdrage aan hun omgeving willen leveren.

Meer informatie: Vitaliteit
Online training

Vitaliteit

Online training

In de online training Vitaliteit ga je aan de slag om je energie en vitaliteit significant te vergroten. Ideaal voor teams en organisaties die de vitaliteit in hun bedrijf willen vergroten. Want zodra je energieker wordt, ku je meer uit je (werkende)leven halen. In de online training Vitaliteit ga je leren wat vitaliteit is en wat jij kunt doen om je vitaliteit te vergroten. Je krijgt inzicht in je energievreters en gaat ervaren wat krachtige energiebronnen voor jou zijn. Je wordt zelfbewuster en maakt keuzes die bij je passen en die je energie geven.

Meer informatie: Vitaliteit
Workshop

Werken met passie

Workshop

Als leidinggevende of professional wil je energie krijgen van de dingen die je doet. Ook op je werk. Als je weet wat je drijft, kun je het verschil maken voor jezelf en je omgeving. Tijdens de workshop Werken met passie ontdek je meer over jouw passie en die van je collega’s.

Meer informatie: Werken met passie
Workshop

Werkgeluk

Workshop

Als leidinggevende of professional wil je werk doen waar je blij van wordt, in een omgeving waar je blij van wordt. Je wilt jezelf beter leren kennen en jouw geluk, thuis en op het werk, vergroten. Tijdens de workshop Werkgeluk ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Meer informatie: Werkgeluk
Training

Werkgeluk

Training

De training Werkgeluk is populair onder leidinggevenden en professionals die hun geluk en gezondheid in eigen hand nemen door ruimte te maken voor datgene wat hen plezier bezorgt.

Meer informatie: Werkgeluk
Workshop

Zakelijk flirten

Workshop

Als leidinggevende of professional wil je goed voor de dag komen. Jouw lichaamstaal en charmes kunnen je helpen het ijs te breken en je zakelijke relaties beter te benutten. Tijdens de workshop Zakelijk flirten ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Meer informatie: Zakelijk flirten