Persoonlijke effectiviteit trainingen

Hieronder vind je de incompany trainingen met het thema Persoonlijke effectiviteit. Ons motto is ‘haal eruit wat erin zit!’. Persoonlijk contact staat voor ons voorop en we denken graag met je mee over de mogelijkheden, zodat jullie optimaal resultaat behalen. Onze trainingen zijn maatwerk. En door onze goede intake en nazorg heb je optimaal profijt van een training via Zakelijke Trainer.

Offerte aanvragen
Meer informatie

Wij vertellen je graag over de mogelijkheden.

Wil jij eruit halen wat erin zit met je team of op individueel niveau? Kies dan een thema uit één van de onderstaande categorieën.

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.

Training

Design thinking

De training Design thinking is uitermate geschikt voor managers of professionals die hun creativiteit willen ontwikkelen en gebaat zijn bij innovatieve oplossingen, die helpen flexibel in te spelen op de snel veranderende markt.

Meer informatie: Design thinking
Training

Ondernemers vaardigheden

De training Ondernemersvaardigheden is populair onder leiders, managers en professionals die hun toegevoegde waarde willen vergroten door meer ondernemerschap in de organisatie te tonen én te stimuleren bij anderen.

Meer informatie: Ondernemers vaardigheden
Training

Persoonlijke effectiviteit

De training Persoonlijk leiderschap is uitermate geschikt voor leidinggevenden en professionals die het beste uit zichzelf willen halen en meer regie willen uitoefenen op hun zakelijke ambities en/of persoonlijke doelen om zo grip te krijgen op hun persoonlijke ontwikkeling.

Meer informatie: Persoonlijke effectiviteit
Training

Timemanagement

De training Timemanagement is populair onder leidinggevenden en professionals die doelbewust te werk willen gaan, door hun tijd efficiënt in te delen en focus aan te brengen in hun werkzaamheden.

Meer informatie: Timemanagement