Zelf een online training programma samenstellen

Stel zelf een online training programma samen voor jou en je collega’s. Waar heeft de organisatie behoefte aan? Wat willen teams leren? Wat wil jij verder ontwikkelen?

Offerte aanvragen
Meer informatie

Bekijk direct onze online trainingen: mix en match!

Bepaal zelf welke thema’s je selecteert voor jouw team of organisatie. Jij en jouw collega’s kunnen de training volgen op een tijd dat voor jullie uitkomt en in een tempo dat bij je past. Ideaal.

Heb je vragen? Laat het ons weten!

Online training

Feedback

In de online training Feedback ontdek je het echte waarom van feedback. Je gaat aan de slag met een krachtige manier om feedback te geven en een methode om het zelf effectiever te gaan ontvangen. Daarnaast worden je complimentenspieren getraind. Je sluit af met een helder feedbackplan, zodat je nog meer uit jouw feedback kunt halen dan je nu al doet.

Meer informatie: Feedback
Online training

Groepsdynamiek

In de online training Groepsdynamiek leer je meer over patronen en interacties die afspelen in het onbewuste van de groep. In een team kan er sprake zijn van een constructieve dynamiek maar evengoed komt het voor dat er op de onderstroom een destructief programma afspeelt. Vaak wordt er pas met elkaar in gesprek gegaan als de onderstroom de productiviteit, het werkplezier en ziekteverzuim negatief beïnvloedt. Door je bewust te worden van de werking van groepsdynamiek, kun je proactief zorgen voor een prettige onderstroom. Daar is uiteindelijk iedereen bij gebaat. Hoe doe je dat? Dat leer je in de online training Groepsdynamiek.

Meer informatie: Groepsdynamiek
Online training

Persoonlijk leiderschap

In de online training Persoonlijk leiderschap ontdek je het hoe jij leiderschap kan nemen over jouw eigen leven. Je leert meer over authenticiteit, zelfsturing en vertrouwen . Daarnaast worden je kwaliteiten, waarden en uitdagingen helder. Je sluit af met een persoonlijk actieplan, zodat je nog meer uit jouw (werkende) leven kunt halen dan je nu al doet.

Meer informatie: Persoonlijk leiderschap
Online training

Stress de baas

In de online training Stress de baas ga je ervaren wat het managen van stress voor jou betekent in je mentale fitheid, je energie en in je vitaliteit. Wil jij meer grip krijgen op stress? Dan is dit je kans. Zodra je stress de baas wordt, ben je assertiever en houd je zelf de controle. Je bent in staat om bewuster keuzes te maken en daardoor kun je op het juiste moment zaken delegeren. Het wordt zo ook gemakkelijker om met anderen om te gaan, ja ook met die ene collega, en je blijft op je gemak ook in ongemakkelijke situaties. Het resultaat is dat je minder (werk)druk ervaart en meer energie beschikbaar hebt.

Meer informatie: Stress de baas
Online training

Verbindend communiceren

Tijdens de online training Verbindend communiceren ontdek je meer over de universele behoeften die ieder mens heeft. Wanneer je langzaam tot je door laat dringen dat bijna iedere vorm van communicatie gericht is om te voorzien in je behoeften (gezien/gehoord/gewaardeerd/enz. worden), besef je hoe belangrijk het is om goed te luisteren naar je eigen gevoel én die van een ander. Tijdens de online training Verbindend communiceren ontdek je hoe je verbinding kunt maken met jezelf en de ander. Verbindend communiceren wordt in het Engels ‘compassionate communication’ genoemd. Compassie voor jezelf en de ander is geen soft geklets, het zorgt voor keiharde resultaten want je brengt duurzame verbinding aan in je relaties.

Meer informatie: Verbindend communiceren
Online training

Vitaliteit

In de online training Vitaliteit ga je aan de slag om je energie en vitaliteit significant te vergroten. Ideaal voor teams en organisaties die de vitaliteit in hun bedrijf willen vergroten. Want zodra je energieker wordt, ku je meer uit je (werkende)leven halen. In de online training Vitaliteit ga je leren wat vitaliteit is en wat jij kunt doen om je vitaliteit te vergroten. Je krijgt inzicht in je energievreters en gaat ervaren wat krachtige energiebronnen voor jou zijn. Je wordt zelfbewuster en maakt keuzes die bij je passen en die je energie geven.

Meer informatie: Vitaliteit

Zelf een online training programma samenstellen

Een online training duurt gemiddeld 2,5 tot 3 uur. Met welk thema willen jullie aan de slag? Wij adviseren jullie graag over welke onderwerpen je het beste kunt mixen en matchen om tot een krachtig online training programma te komen. Selecteer de mensen binnen jullie organisatie die deelnemen en zij ontvangen elk een unieke inlogcode om de online training te volgen wanneer zij dat willen. Om eruit te halen wat er in zit, is ons advies om het online programma te combineren met een of meerdere offline bijeenkomsten. Blended learning versterkt het positieve effect van beide vormen van training. Neem contact op en vraag naar onze combinatie deal.

Voordelen op een rij:

  • UNIEK: stel je eigen online training programma samen
  • Mix en match verschillende onderwerpen
  • Continuïteit van ontwikkeling binnen jullie organisatie
  • Leren op een tijdstip dat goed uitkomt in eigen tempo
  • Verbinding met collega’s en trainer ook online
  • Ideaal te combineren met fysieke workshops of trainingen
  • Opdrachten en theorie als input voor offline bijeenkomst(en)
  • Advies over samenstelling van het online programma
  • Eén aanspreekpunt

Ontwikkelen & Verbinden

Onze online trainingen onderscheiden zich niet alleen door de inhoudelijke kwaliteit van de lessen maar ook de mogelijkheid om contact te maken met je collega of de trainer tijdens het volgen van de module. Dat is wat het volgen van een online training zo waardevol maakt. Om de ontwikkeling en verbinding een extra stimulans te geven, bieden wij de mogelijkheid om de online trainingen te combineren met offline bijeenkomsten waarbij we dieper op de stof ingaan en onze inzichten met elkaar bespreken.

Wat kost een online training programma?

De prijs van een losse training is 195 euro per persoon. Haal eruit wat erin zit en maak gebruik van onze combinatiekorting. Bij het boeken van een offline workshop of training van minimaal 2,5 uur voor jouw team, ontvang je meer dan 25% korting en betaal je 145 euro voor een module per persoon. De genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw. Wil je liever online een training programma samenstellen? Dat kan natuurlijk ook. Vraag naar de mogelijkheden. Wij adviseren je graag.


Direct een offerte aanvragen