Zelf een online training programma samenstellen

Stel zelf een online training programma samen voor jou en je collega’s. Waar heeft de organisatie behoefte aan? Wat willen teams leren? Wat wil jij verder ontwikkelen?

Offerte aanvragen
Meer informatie

Bekijk direct onze online trainingen: mix en match!

Bepaal zelf welke thema’s je selecteert voor jouw team of organisatie. Jij en jouw collega’s kunnen de training volgen op een tijd dat voor jullie uitkomt en in een tempo dat bij je past. Ideaal.

Heb je vragen? Laat het ons weten!

Zelf een online training programma samenstellen

Een online training duurt gemiddeld 2,5 tot 3 uur. Met welk thema willen jullie aan de slag? Wij adviseren jullie graag over welke onderwerpen je het beste kunt mixen en matchen om tot een krachtig online training programma te komen. Selecteer de mensen binnen jullie organisatie die deelnemen en zij ontvangen elk een unieke inlogcode om de online training te volgen wanneer zij dat willen. Om eruit te halen wat er in zit, is ons advies om het online programma te combineren met een of meerdere offline bijeenkomsten. Blended learning versterkt het positieve effect van beide vormen van training. Neem contact op en vraag naar onze combinatie deal.

Voordelen op een rij:

  • UNIEK: stel je eigen online training programma samen
  • Mix en match verschillende onderwerpen
  • Continuïteit van ontwikkeling binnen jullie organisatie
  • Leren op een tijdstip dat goed uitkomt in eigen tempo
  • Verbinding met collega’s en trainer ook online
  • Ideaal te combineren met fysieke workshops of trainingen
  • Opdrachten en theorie als input voor offline bijeenkomst(en)
  • Advies over samenstelling van het online programma
  • Eén aanspreekpunt

Ontwikkelen & Verbinden

Onze online trainingen onderscheiden zich niet alleen door de inhoudelijke kwaliteit van de lessen maar ook de mogelijkheid om contact te maken met je collega of de trainer tijdens het volgen van de module. Dat is wat het volgen van een online training zo waardevol maakt. Om de ontwikkeling en verbinding een extra stimulans te geven, bieden wij de mogelijkheid om de online trainingen te combineren met offline bijeenkomsten waarbij we dieper op de stof ingaan en onze inzichten met elkaar bespreken.

Wat kost een online training programma?

De prijs van een losse training is 195 per persoon. Haal eruit wat erin zit en maak gebruik van onze combinatiekorting. Bij het boeken van een offline workshop of training van minimaal 2,5 uur voor jouw team, ontvang je meer dan 25% korting en betaal je 145 voor een module per persoon. De genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw. Wil je liever online een training programma samenstellen? Dat kan natuurlijk ook. Vraag naar de mogelijkheden. Wij adviseren je graag.


Direct een offerte aanvragen