Vitaliteit en werkgeluk trainingen

Hieronder vind je de incompany trainingen met het thema Vitaliteit en Werkgeluk. Ons motto is ‘haal eruit wat erin zit!’. Persoonlijk contact staat voor ons voorop en we denken graag met je mee over de mogelijkheden, zodat jullie optimaal resultaat behalen. Onze trainingen zijn maatwerk. En door onze goede intake en nazorg heb je optimaal profijt van een training via Zakelijke Trainer.

Offerte aanvragen
Meer informatie

Wij vertellen je graag over de mogelijkheden.

Wil jij eruit halen wat erin zit met je team of op individueel niveau? Kies dan een thema uit één van de onderstaande categorieën.

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.

Training

Energiemanagement

De training Energiemanagement is speciaal ontwikkeld voor managers en professionals die hun energie optimaal willen benutten om hun productiviteit én plezier op het werk te verhogen.

Meer informatie: Energiemanagement
Training

Stressmanagement

De training Stressmanagement is populair onder leidinggevenden en professionals die op zoek zijn naar een evenwichtige balans tussen uitdagende werkzaamheden en ruimte voor ontspanning en plezier.

Meer informatie: Stressmanagement
Training

Vitaliteit

De training Vitaliteit is speciaal ontwikkeld voor teams die hun vitaliteit willen vergroten, gezamenlijk en als individu. Voor hen die met een positieve energie een duurzame bijdrage aan hun omgeving willen leveren.

Meer informatie: Vitaliteit
Training

Werkgeluk

De training Werkgeluk is populair onder leidinggevenden en professionals die hun geluk en gezondheid in eigen hand nemen door ruimte te maken voor datgene wat hen plezier bezorgt.

Meer informatie: Werkgeluk