Onze aanpak

Onze aanpak? Wij bieden onze incompany trainingen en workshops op maat aan. Je kunt samen met je team (online) trainingen volgen op het gebied van:

Offerte aanvragen
Meer informatie

Onze aanpak: op locatie of online

Onze vaste trainer(s) faciliteren de live workshop of training online (via Zoom of Teams) óf komen naar een door jullie gekozen locatie. Doordat je samen met anderen leert en ervaart wordt je persoonlijke ontwikkeling nog meer gestimuleerd. Trainen in teamverband is goed voor de onderlinge verbinding en vergroot het begrip. Je leert niet alleen jezelf beter kennen maar ook je collega’s. Dit zorgt voor positieve energie die nog lang na de training zijn vruchten afwerpt.

Onze aanpak: Training op maat gemaakt

Doordat jullie met een team deelnemen aan een incompany training of workshop kunnen we de inhoud geheel afstemmen op jullie wensen. Aan de hand van een grondige voorbereiding zoomen we in op de onderwerpen die voor jullie belangrijk zijn en houden we rekening met dat wat er gaande is. We zorgen ervoor dat de verwachtingen goed gemanaged wordt zodat iedere deelnemer zich aangesproken voelt door de training of workshop en op een positieve manier iets heeft geleerd.

Onze aanpak online?

Het is ook mogelijk om samen met je collega’s deel te nemen aan een online training vanuit huis. Op elk gewenst moment. De online trainingen zijn perfect te combineren met een live workshop of training. Je leert alvast meer over de theorie en reflecteert aan de hand van praktische oefeningen op jouw eigen ontwikkelmogelijkheden. De input van jou en jouw collega’s wordt gebruikt ter voorbereiding op de live workshop of training.

Online training

Feedback

In de online training Feedback ontdek je het echte waarom van feedback. Je gaat aan de slag met een krachtige manier om feedback te geven en een methode om het zelf effectiever te gaan ontvangen. Daarnaast worden je complimentenspieren getraind. Je sluit af met een helder feedbackplan, zodat je nog meer uit jouw feedback kunt halen dan je nu al doet.

Meer informatie: Feedback
Online training

Groepsdynamiek

In de online training Groepsdynamiek leer je meer over patronen en interacties die afspelen in het onbewuste van de groep. In een team kan er sprake zijn van een constructieve dynamiek maar evengoed komt het voor dat er op de onderstroom een destructief programma afspeelt. Vaak wordt er pas met elkaar in gesprek gegaan als de onderstroom de productiviteit, het werkplezier en ziekteverzuim negatief beïnvloedt. Door je bewust te worden van de werking van groepsdynamiek, kun je proactief zorgen voor een prettige onderstroom. Daar is uiteindelijk iedereen bij gebaat. Hoe doe je dat? Dat leer je in de online training Groepsdynamiek.

Meer informatie: Groepsdynamiek
Online training

Persoonlijk leiderschap

In de online training Persoonlijk leiderschap ontdek je het hoe jij leiderschap kan nemen over jouw eigen leven. Je leert meer over authenticiteit, zelfsturing en vertrouwen . Daarnaast worden je kwaliteiten, waarden en uitdagingen helder. Je sluit af met een persoonlijk actieplan, zodat je nog meer uit jouw (werkende) leven kunt halen dan je nu al doet.

Meer informatie: Persoonlijk leiderschap
Online training

Stress de baas

In de online training Stress de baas ga je ervaren wat het managen van stress voor jou betekent in je mentale fitheid, je energie en in je vitaliteit. Wil jij meer grip krijgen op stress? Dan is dit je kans. Zodra je stress de baas wordt, ben je assertiever en houd je zelf de controle. Je bent in staat om bewuster keuzes te maken en daardoor kun je op het juiste moment zaken delegeren. Het wordt zo ook gemakkelijker om met anderen om te gaan, ja ook met die ene collega, en je blijft op je gemak ook in ongemakkelijke situaties. Het resultaat is dat je minder (werk)druk ervaart en meer energie beschikbaar hebt.

Meer informatie: Stress de baas
Online training

Verbindend communiceren

Tijdens de online training Verbindend communiceren ontdek je meer over de universele behoeften die ieder mens heeft. Wanneer je langzaam tot je door laat dringen dat bijna iedere vorm van communicatie gericht is om te voorzien in je behoeften (gezien/gehoord/gewaardeerd/enz. worden), besef je hoe belangrijk het is om goed te luisteren naar je eigen gevoel én die van een ander. Tijdens de online training Verbindend communiceren ontdek je hoe je verbinding kunt maken met jezelf en de ander. Verbindend communiceren wordt in het Engels ‘compassionate communication’ genoemd. Compassie voor jezelf en de ander is geen soft geklets, het zorgt voor keiharde resultaten want je brengt duurzame verbinding aan in je relaties.

Meer informatie: Verbindend communiceren
Online training

Vitaliteit

In de online training Vitaliteit ga je aan de slag om je energie en vitaliteit significant te vergroten. Ideaal voor teams en organisaties die de vitaliteit in hun bedrijf willen vergroten. Want zodra je energieker wordt, ku je meer uit je (werkende)leven halen. In de online training Vitaliteit ga je leren wat vitaliteit is en wat jij kunt doen om je vitaliteit te vergroten. Je krijgt inzicht in je energievreters en gaat ervaren wat krachtige energiebronnen voor jou zijn. Je wordt zelfbewuster en maakt keuzes die bij je passen en die je energie geven.

Meer informatie: Vitaliteit

Referenties

We hebben alvast een paar reacties van onze klanten voor je op een rij gezet.

Positief. Ik moest op redelijk korte termijn een trainer vinden die een workshop kon verzorgen en dat is dankzij zakelijketrainer.nl gelukt. Er werd meegedacht over mogelijke onderwerpen en meteen actie ondernomen om de beschikbaarheid van trainers te checken. Niels van GeffenZakelijketrainer.nl
8/10
Zeer goed, er was goed contact in de voorbereidende fase en aan onze suggesties werd ook gehoor gegeven.Sandra van MaanenZakelijketrainer.nl
10/10
Prettige samenwerking. Fijn dat Zakelijke Trainer zich heeft verdiept in onze branche, processen en taken door middel van een bedrijfsbezoek. Voorafgaand aan de workshop ook de presentatie met elkaar doorgenomen. Top!Robin overbeek BloemZakelijketrainer.nl
10/10