Alle incompany trainingen

Wij verzorgen incompany trainingen. Dat betekent dat wij de trainingen op maat aanbieden. We nemen de tijd om jullie behoeften en wensen helder te krijgen, daar passen we ons programma op aan. Door samen met je collega’s aan de slag te gaan, leer je elkaar niet alleen beter kennen, je gaat dezelfde taal spreken. Het hele team weet wat het te doen staat.

Offerte aanvragen
Meer informatie

Incompany trainingen: online of op locatie door heel Nederland

De trainingen vinden desgewenst op locatie. Wij komen naar de door jullie gekozen locatie. Dat kan zijn op kantoor, maar ook een externe training locatie naar keuze. Kies je voor online? Onze ervaring is dat Zoom hiervoor een uitstekend platform is, maar ook het gebruik van Teams behoort tot de mogelijkheden.

Heb je vragen? Laat het ons weten!

Thema’s incompany trainingen

Wij faciliteren incompany trainingen op het gebied van Leiderschap en management, Teambuilding en communicatie, Persoonlijke effectiviteit, Vitaliteit en werkgeluk en Creativiteit en innovatie. Er zit vast iets tussen wat jullie aanspreekt. Al onze trainingen bevatten een fijne mix van theorie en praktijk. Ook gaan we aan de slag met reflecteren en oefenen. We werken met vaste trainers die expert zijn op hun gebied.

Online incompany trainingen

Kies je liever voor online incompany trainingen? Dat kan. Jij en jouw collega’s kunnen deze online trainingen volgen vanuit huis op elk gewenst moment. Deze online trainingen zijn perfect te combineren met een live training. De voorkennis en reflectie die je tijdens de online training opdoet, gebruiken we ter voorbereiding van de live training. Deze blended vorm van leren werkt verdiepend en zeer krachtig.

Online mogelijkheden

Voordelen op een rij:

  • Keuze uit ruim 20 (online) trainingen
  • Persoonlijke aandacht en een snelle service
  • Onze vaste trainer(s) komen naar een door jullie gekozen locatie óf
  • Een online incompany training live of op elk gewenst moment
  • Jullie wensen en organisatiedoelen wordt in de training verwerkt
  • Verbinding, creativiteit en inspiratie
  • Handvatten die meteen op de werkvloer kunnen worden toegepast
  • Alles onder één dak

Referenties

We hebben alvast een paar reacties van onze klanten voor je op een rij gezet.

Positief en leerzaam. Ook de aanloop richting de workshop ging fijn, er was goed contact.TessaZakelijketrainer.nl
10/10
Hele fijne samenwerking! Zowel tijdens alle voorbereidingen en de dag zelf is alles vlekkeloos verlopen. Aangezien we een dag voor 130 man organiseerden was het een flinke organisatie, maar ZakelijkeTrainer heeft ons geweldig bijgestaan in de organisatie ervan.Marnik VerschoorZakelijketrainer.nl
10/10
Prettige samenwerking. Fijn dat Zakelijke Trainer zich heeft verdiept in onze branche, processen en taken door middel van een bedrijfsbezoek. Voorafgaand aan de workshop ook de presentatie met elkaar doorgenomen. Top!Robin overbeek BloemZakelijketrainer.nl
10/10