Alle incompany trainingen

Wij verzorgen incompany trainingen. Dat betekent dat wij de trainingen op maat aanbieden. We nemen de tijd om jullie behoeften en wensen helder te krijgen, daar passen we ons programma op aan. Door samen met je collega’s aan de slag te gaan, leer je elkaar niet alleen beter kennen, je gaat dezelfde taal spreken. Het hele team weet wat het te doen staat.

Offerte aanvragen
Meer informatie

Incompany trainingen: online of op locatie door heel Nederland

De trainingen vinden desgewenst op locatie. Wij komen naar de door jullie gekozen locatie. Dat kan zijn op kantoor, maar ook een externe training locatie naar keuze. Kies je voor online? Onze ervaring is dat Zoom hiervoor een uitstekend platform is, maar ook het gebruik van Teams behoort tot de mogelijkheden.

Heb je vragen? Laat het ons weten!

Training

Coaching

De training Coaching is populair onder leiders, managers en professionals die het beste uit zichzelf willen halen en anderen willen begeleiden hetzelfde te doen.

Meer informatie: Coaching
Training

Communicatie

De training Communicatie is populair onder leiders, managers en professionals die effectief willen communiceren, zodat zij hun doel bereiken en invloed vergroten.

Meer informatie: Communicatie
Training

Design thinking

De training Design thinking is uitermate geschikt voor managers of professionals die hun creativiteit willen ontwikkelen en gebaat zijn bij innovatieve oplossingen, die helpen flexibel in te spelen op de snel veranderende markt.

Meer informatie: Design thinking
Training

Energiemanagement

De training Energiemanagement is speciaal ontwikkeld voor managers en professionals die hun energie optimaal willen benutten om hun productiviteit én plezier op het werk te verhogen.

Meer informatie: Energiemanagement
Training

Feedback

De training Feedback is populair onder leiders, managers en professionals die het geven en ontvangen van feedback beschouwen als voorwaarde voor groei: als persoon, teamlid en leidinggevende.

Meer informatie: Feedback
Training

Groepsdynamiek

De training Groepsdynamiek is specifiek ontworpen voor leiders, managers en professionals die de onzichtbare invloeden in hun organisatie of team willen ontdekken en willen bouwen aan een vitale en effectieve groep mensen.

Meer informatie: Groepsdynamiek
Training

Ondernemers vaardigheden

De training Ondernemersvaardigheden is populair onder leiders, managers en professionals die hun toegevoegde waarde willen vergroten door meer ondernemerschap in de organisatie te tonen én te stimuleren bij anderen.

Meer informatie: Ondernemers vaardigheden
Training

Persoonlijk leiderschap

De training Persoonlijk leiderschap is uitermate geschikt voor leidinggevenden en professionals die het beste uit zichzelf willen halen en meer regie willen uitoefenen op hun zakelijke ambities en/of persoonlijke doelen om zo grip te krijgen op hun persoonlijke ontwikkeling.

Meer informatie: Persoonlijk leiderschap
Training

Persoonlijke effectiviteit

De training Persoonlijk leiderschap is uitermate geschikt voor leidinggevenden en professionals die het beste uit zichzelf willen halen en meer regie willen uitoefenen op hun zakelijke ambities en/of persoonlijke doelen om zo grip te krijgen op hun persoonlijke ontwikkeling.

Meer informatie: Persoonlijke effectiviteit
Training

Projectmanagement

De training Projectmanagement is specifiek bedoeld voor projectleiders en managers die een uitdaging niet uit de weg gaan en willen leren hoe ze binnen een bepaalde tijd en met een (multidisciplinair) team sturen naar een succesvol eindresultaat.

Meer informatie: Projectmanagement
Training

Startende manager

De training Startende manager is ontwikkeld voor beginnende leidinggevenden die zo goed mogelijk in hun nieuwe rol willen groeien en tegelijkertijd effectief met hun tijd en energie om willen gaan.

Meer informatie: Startende manager
Training

Stressmanagement

De training Stressmanagement is populair onder leidinggevenden en professionals die op zoek zijn naar een evenwichtige balans tussen uitdagende werkzaamheden en ruimte voor ontspanning en plezier.

Meer informatie: Stressmanagement
Training

Teambuilding

De training Teambuilding is populair onder teams die willen groeien, samen en als individu. Voor leidinggevenden en professionals die zich ten doel hebben gesteld om meer de verbinding met elkaar te zoeken om zo van meer toegevoegde waarde te kunnen zijn.

Meer informatie: Teambuilding
Training

Timemanagement

De training Timemanagement is populair onder leidinggevenden en professionals die doelbewust te werk willen gaan, door hun tijd efficiënt in te delen en focus aan te brengen in hun werkzaamheden.

Meer informatie: Timemanagement
Training

Verandermanagement

De training Verandermanagement is specifiek bedoeld voor leiders en managers die een duurzame verandering willen doorvoeren door ook op een passende manier de ‘zachte kant’ van het veranderproces krachtig te begeleiden.

Meer informatie: Verandermanagement
Training

Vitaliteit

De training Vitaliteit is speciaal ontwikkeld voor teams die hun vitaliteit willen vergroten, gezamenlijk en als individu. Voor hen die met een positieve energie een duurzame bijdrage aan hun omgeving willen leveren.

Meer informatie: Vitaliteit
Training

Werkgeluk

De training Werkgeluk is populair onder leidinggevenden en professionals die hun geluk en gezondheid in eigen hand nemen door ruimte te maken voor datgene wat hen plezier bezorgt.

Meer informatie: Werkgeluk
Training

Zelforganiserende teams

De training Zelforganiserende teams is uitermate interessant voor leiders en teams die (willen) werken met zelforganiserende teams en het eigenaarschap en verantwoordelijkheidsgevoel van hun team wil stimuleren.

Meer informatie: Zelforganiserende teams

Thema’s incompany trainingen

Wij faciliteren incompany trainingen op het gebied van Leiderschap en management, Teambuilding en communicatie, Persoonlijke effectiviteit, Vitaliteit en werkgeluk en Creativiteit en innovatie. Er zit vast iets tussen wat jullie aanspreekt. Al onze trainingen bevatten een fijne mix van theorie en praktijk. Ook gaan we aan de slag met reflecteren en oefenen. We werken met vaste trainers die expert zijn op hun gebied.

Online incompany trainingen

Kies je liever voor online incompany trainingen? Dat kan. Jij en jouw collega’s kunnen deze online trainingen volgen vanuit huis op elk gewenst moment. Deze online trainingen zijn perfect te combineren met een live training. De voorkennis en reflectie die je tijdens de online training opdoet, gebruiken we ter voorbereiding van de live training. Deze blended vorm van leren werkt verdiepend en zeer krachtig.

Online mogelijkheden

Voordelen op een rij:

  • Keuze uit ruim 20 (online) trainingen
  • Persoonlijke aandacht en een snelle service
  • Onze vaste trainer(s) komen naar een door jullie gekozen locatie óf
  • Een online incompany training live of op elk gewenst moment
  • Jullie wensen en organisatiedoelen wordt in de training verwerkt
  • Verbinding, creativiteit en inspiratie
  • Handvatten die meteen op de werkvloer kunnen worden toegepast
  • Alles onder één dak

Referenties

We hebben alvast een paar reacties van onze klanten voor je op een rij gezet.

Fijne samenwerking. Goede communicatie vooraf zodat we konden aangeven waar we naar op zoek waren. Ook op de dag zelf werd ongeveer halverwege gevraagd of de workshop voldeed aan onze verwachting en werden er verschillende opties aangeboden om de rest van de workshop zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de wensen van ons team.Diana Hoogeboom Zakelijketrainer.nl
9/10
Positief en leerzaam. Ook de aanloop richting de workshop ging fijn, er was goed contact.TessaZakelijketrainer.nl
10/10
Positief. Ik moest op redelijk korte termijn een trainer vinden die een workshop kon verzorgen en dat is dankzij zakelijketrainer.nl gelukt. Er werd meegedacht over mogelijke onderwerpen en meteen actie ondernomen om de beschikbaarheid van trainers te checken. Niels van GeffenZakelijketrainer.nl
8/10