Verbindend leiderschap

Creër een speelveld waarin vertrouwen, vrijheid en verbinding de boventoon voert! Hoe je dat doet? Dat leer je in het leiderschapsprogramma ‘Verbindend Leiderschap’!

Offerte aanvragen
Brochure downloaden

Moderne manier van leiderschap

Verbindend leiderschap is een moderne manier van leiderschap die steeds meer terrein wint in het bedrijfsleven. Werknemers als hulpmiddel (human resource) inzetten om een organisatiedoel te bereiken is niet meer van deze tijd. We hebben mensen nodig die het lef hebben om fouten te maken. Die werken vanuit vertrouwen. Mensen die eigenaarschap nemen. Kortom, medewerkers die vanuit hun authenticiteit een unieke bijdrage bieden aan (de missie van) een organisatie. Als leidinggevende heb jij daar een belangrijke rol in te vervullen.

Weet jij een optimaal speelveld te creëren?

Een omgeving waar verbinding, vertrouwen en vrijheid (autonomie) regeert? Lukt het jou om de controle op te geven en het gesprek aan te gaan? Verbindend leiderschap begint bij de verbinding met jezelf. Bij het vertrouwen in jezelf. Het begint bij jouw autonomie. Dat is de start voor een verbinding met de ander.

Dit leer je binnen het leiderschapsprogramma

Doordat jullie met een team deelnemen aan een incompany training of workshop kunnen we de inhoud geheel afstemmen op jullie wensen.

Persoonlijk leiderschap

Verbinden met jezelf Drijfveren en behoeften Vertrouwen en autonomie Kwaliteiten en uitdagingen Energiemanagement Persoonlijke ontwikkelwens Persoonlijk actieplan

Sociale intelligentie

Hoe zie jij jezelf? Hoe zien anderen jou? Communicatiestijlen (360 graden) Feedback Systemisch kijken

Groepsdynamiek

Groepsbewuste en -onbewuste Fragmentatie en insluiten Systemische intelligentie Groeps- vs. persoonlijk geweten Plek in het systeem innemen Verbinding op afstand

Verbindend leiderschap

Vertrouwen, verbinding en vrijheid Excelleren als verbindend leider Zelfsturende teams Inspireren en motiveren Missie van de organisatie Bijdragen aan het grotere geheel

Verbindend communiceren

Hart tot hart communicatie Universele behoeften Verbindende gesprekken Teamcoaching Verbinding met stakeholders

340+ klanten waren je al voor

Onze klanten zijn niet alleen zeer te spreken over de inhoud van onze trainingen en ontwikkel-programma’s, zij waarderen ook onze persoonlijke, snelle en vriendelijke benadering. Onze opdrachtgevers beoordelen onze dienst dan ook met 8.9!

Hele fijne samenwerking! Zowel tijdens alle voorbereidingen en de dag zelf is alles vlekkeloos verlopen. Aangezien we een dag voor 130 man organiseerden was het een flinke organisatie, maar ZakelijkeTrainer heeft ons geweldig bijgestaan in de organisatie ervan.Marnik VerschoorZakelijketrainer.nl
10/10
Het was heel prettig dat we het programma op maat konden afstemmen zodat onze wensen en trainingsdoelen goed behandeld konden worden.GerdaZakelijketrainer.nl
10/10
Prettige samenwerking. Fijn dat Zakelijke Trainer zich heeft verdiept in onze branche, processen en taken door middel van een bedrijfsbezoek. Voorafgaand aan de workshop ook de presentatie met elkaar doorgenomen. Top!Robin overbeek BloemZakelijketrainer.nl
10/10
Positief en leerzaam. Ook de aanloop richting de workshop ging fijn, er was goed contact.TessaZakelijketrainer.nl
10/10
Zeer goed, er was goed contact in de voorbereidende fase en aan onze suggesties werd ook gehoor gegeven.Sandra van MaanenZakelijketrainer.nl
10/10
Positief. Ik moest op redelijk korte termijn een trainer vinden die een workshop kon verzorgen en dat is dankzij zakelijketrainer.nl gelukt. Er werd meegedacht over mogelijke onderwerpen en meteen actie ondernomen om de beschikbaarheid van trainers te checken. Niels van GeffenZakelijketrainer.nl
8/10

Download de brochure

Meer informatie nodig? In onze brochure vind je alle informatie die je nodig hebt over het leiderschapsprogramma ‘Verbindend leiderschap’.

Download de brochure

De opbouw van het programma

Het leiderschapsprogramma Verbindend leiderschap heeft een vaste opbouw om een zo effectief en duurzaam mogelijk resultaat te creëren. We verdelen de meetings over één jaar en monitoren het proces nauwkeurig. We zorgen voor een prettige mix van theorie en praktijk, zodat iedere leerstijl aan de orde komt.

8 live dagen (fysiek of online)

Tijdens deze dagen gaan we aan de slag met de thema’s uit het programma. We zetten in op persoonlijke reflectie en gaan het gesprek met elkaar aan. Aan de hand van praktische oefeningen trainen we verschillende vaardigheden en je ervaart direct wat wel en niet voor jou werkt. We geven waardevolle tips en tricks maar bieden je vooral diepgaande inzichten. We sluiten de dag af met een opdracht.

7 dagdelen online coaching (supervisie)

Deze momenten worden idealiter 2 tot 3 weken na de live dag georganiseerd en zijn bedoeld om dieper in te gaan op de stof. We bespreken de opdracht die je mee hebt gekregen en behandelen de vragen of opmerkingen die je hebt. Er is ruimte voor coaching, nog meer oefenen en diepgaande reflectie. We bewegen mee op de behoefte die er op dat moment is.

3 online trainingsnmodules

Ter voorbereiding van de live dagen zijn er 3 online trainingsmodules van 2,5 tot 3 uur die je op een eigen gekozen moment volgt. Jullie krijgen toegang tot een persoonlijke online leeromgeving. Aan de hand van filmpjes, opdrachten en visuals wordt de theorie over het betreffende onderwerp gedeeld. De (reflectie) antwoorden die jij en je collega’s online invullen, gebruiken we als input voor de live dagen.

Onze programma’s zijn volledig op maat

Integenstelling tot veel andere aanbieders bieden wij maatwerk programma’s aan. Volledig afgestemd op jullie wensen en situatie.

Wat het programma daadwerkelijk oplevert?

 • Inzicht en toepassen van modern leiderschap
 • Verbinding met jezelf en zelfvertrouwen (Autonoom leiderschap)
 • Leidinggeven vanuit vertrouwen, verbinding en vrijheid
 • Meer openheid en betrokkenheid (Verbindend communiceren)
 • Effectief gebruik maken van ieders kwaliteiten, behoeften en drijfveren
 • Groot bewustzijn op eigen leiderschapsstijl en uitdagingen
 • Kennis over Verbindend leiderschap

Het uitgangspunt van elk leiderschapsprogramma

 • We werken met kleine groepen: minimaal 6 en maximaal 10 personen
 • Onze aanpak is persoonlijk en interactief
 • Er is ruimte om te experimenteren en het programma is gericht op het opdoen van (succes)ervaringen
 • We hebben een nieuwsgierige houding en stimuleren de verbinding
 • Kennis over Verbindend leiderschap

De investering?

De exacte investering is afhankelijk van de groepsgrootte. Het leiderschapsprogramma Verbindend leiderschap is al te boeken vanaf 3995 euro per persoon (exclusief 21% btw).

Neem voor een offerte op maat contact op via info@zakelijketrainer.nl of bel 085-0608940.


Direct een offerte aanvragen
Download de brochure