Teambuilding en communicatie

Hieronder vind je de incompany trainingen met het thema Teambuilding en Communicatie. Ons motto is ‘haal eruit wat erin zit!’. Persoonlijk contact staat voor ons voorop en we denken graag met je mee over de mogelijkheden, zodat jullie optimaal resultaat behalen. Onze trainingen zijn maatwerk. En door onze goede intake en nazorg heb je optimaal profijt van een training via Zakelijke Trainer.

Offerte aanvragen
Meer informatie

Wij vertellen je graag over de mogelijkheden.

Wil jij eruit halen wat erin zit met je team of op individueel niveau? Kies dan een thema uit één van de onderstaande categorieën.

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.

Training

Coaching

De training Coaching is populair onder leiders, managers en professionals die het beste uit zichzelf willen halen en anderen willen begeleiden hetzelfde te doen.

Meer informatie: Coaching
Training

Communicatie

De training Communicatie is populair onder leiders, managers en professionals die effectief willen communiceren, zodat zij hun doel bereiken en invloed vergroten.

Meer informatie: Communicatie
Training

Feedback

De training Feedback is populair onder leiders, managers en professionals die het geven en ontvangen van feedback beschouwen als voorwaarde voor groei: als persoon, teamlid en leidinggevende.

Meer informatie: Feedback
Training

Groepsdynamiek

De training Groepsdynamiek is specifiek ontworpen voor leiders, managers en professionals die de onzichtbare invloeden in hun organisatie of team willen ontdekken en willen bouwen aan een vitale en effectieve groep mensen.

Meer informatie: Groepsdynamiek
Training

Teambuilding

De training Teambuilding is populair onder teams die willen groeien, samen en als individu. Voor leidinggevenden en professionals die zich ten doel hebben gesteld om meer de verbinding met elkaar te zoeken om zo van meer toegevoegde waarde te kunnen zijn.

Meer informatie: Teambuilding
Training

Zelforganiserende teams

De training Zelforganiserende teams is uitermate interessant voor leiders en teams die (willen) werken met zelforganiserende teams en het eigenaarschap en verantwoordelijkheidsgevoel van hun team wil stimuleren.

Meer informatie: Zelforganiserende teams