Alle workshops

Onze incompany workshops worden op maat gemaakt. We baseren het programma op basis van jullie specifieke wensen en behoeften. Zo zorgen we ervoor dat je echt wat aan de workshop hebt. Geen quick fix, maar een duurzame verbetering gericht op de lange termijn.

In de workshop ga je samen met je collega’s aan de slag. Jullie leren elkaar hierdoor beter kennen en je krijgt meer inzicht in het team. Wat zijn jullie sterke kanten? Wat kunnen jullie verbeteren? Hoe werken jullie optimaal samen? Waar willen jullie naartoe? Na de workshop weet iedereen in het team wat er te doen staat.

Offerte aanvragen
Meer informatie

Incompany workshops: online of op locatie door heel Nederland

Voor de incompany workshops komen wij naar een door jullie gekozen locatie. Dat kan bijvoorbeeld op kantoor, maar mag ook op een andere (externe) locatie. Wil je de workshop liever online volgen? Dat regelen we voor je via Zoom of Teams.

Heb je vragen? Laat het ons weten!

Thema’s incompany workshops

Wij verzorgen incompany workshops op het gebied van Persoonlijke effectiviteit, Leiderschap en managementVitaliteit en werkgeluk, Teambuilding en communicatie en Creativiteit en innovatie.

De workshops bevatten een fijne mix van theorie en praktijk. Ons aanbod is erop gericht om mensen en teams te laten excelleren en bewuster te laten worden. Persoonlijk contact staat bij ons voorop en we denken graag met je mee over de mogelijkheden, zodat jij je beoogde doel behaalt.

We werken met vaste trainers die expert zijn binnen hun vakgebied. En door onze goede intake en nazorg heb je optimaal profijt van een workshop via Zakelijke Trainer.

Online incompany workshops

Volg je onze incompany workshops liever online? Dat is geen probleem. Je kunt onze online workshops vanuit huis volgen via Zoom of Teams.

Onze online workshops zijn maatwerk, dus we bespreken graag de mogelijkheden met je. We richten het programma van de online workshop in op basis van jouw vraag en schakelen de trainer in die hier het beste bij past.

Neem vrijblijvend contact met ons op om alle opties voor een online workshop te bespreken. We helpen je graag.

Online mogelijkheden

Voordelen op een rij:

  • Keuze uit meer dan 35 (online) incompany workshops
  • Een op maat gemaakt programma gebaseerd op jouw wensen
  • Geen quick fix, maar duurzame verbetering
  • Persoonlijk contact met goede intake en nazorg
  • Leer van trainers die excelleren in hun vakgebied
  • De workshop vindt plaats op een door jullie gekozen locatie
  • Of volg de workshop eenvoudig online met het hele team
  • Handige tools om meteen mee aan de slag te gaan op de werkvloer
  • Meer inzicht in jezelf en het team
  • Verbeterde en efficiëntere samenwerking

Referenties

We hebben alvast een paar reacties van onze klanten voor je op een rij gezet.

Positief en leerzaam. Ook de aanloop richting de workshop ging fijn, er was goed contact.TessaZakelijketrainer.nl
10/10
Prettige samenwerking. Fijn dat Zakelijke Trainer zich heeft verdiept in onze branche, processen en taken door middel van een bedrijfsbezoek. Voorafgaand aan de workshop ook de presentatie met elkaar doorgenomen. Top!Robin overbeek BloemZakelijketrainer.nl
10/10
Hele fijne samenwerking! Zowel tijdens alle voorbereidingen en de dag zelf is alles vlekkeloos verlopen. Aangezien we een dag voor 130 man organiseerden was het een flinke organisatie, maar ZakelijkeTrainer heeft ons geweldig bijgestaan in de organisatie ervan.Marnik VerschoorZakelijketrainer.nl
10/10