Alle workshops

Onze incompany workshops worden op maat gemaakt. We baseren het programma op basis van jullie specifieke wensen en behoeften. Zo zorgen we ervoor dat je echt wat aan de workshop hebt. Geen quick fix, maar een duurzame verbetering gericht op de lange termijn.

In de workshop ga je samen met je collega’s aan de slag. Jullie leren elkaar hierdoor beter kennen en je krijgt meer inzicht in het team. Wat zijn jullie sterke kanten? Wat kunnen jullie verbeteren? Hoe werken jullie optimaal samen? Waar willen jullie naartoe? Na de workshop weet iedereen in het team wat er te doen staat.

Offerte aanvragen
Meer informatie

Incompany workshops: online of op locatie door heel Nederland

Voor de incompany workshops komen wij naar een door jullie gekozen locatie. Dat kan bijvoorbeeld op kantoor, maar mag ook op een andere (externe) locatie. Wil je de workshop liever online volgen? Dat regelen we voor je via Zoom of Teams.

Heb je vragen? Laat het ons weten!

Workshop

Coachend leidinggeven

Als leidinggevende of manager wil je anderen stimuleren zich persoonlijk te blijven ontwikkelen, door hen te inspireren, te motiveren en te begeleiden. Tijdens de workshop Coachend leidinggeven ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet.

Meer informatie: Coachend leidinggeven
Workshop

Communicatie

Deze workshop is met name interessant voor leidinggevenden, teams of professionals die effectiever willen communiceren. Dit kun je ontwikkelen door je te verbinden met anderen en rekening te houden met hun belangen en drijfveren. Op die manier vergroot je jouw effectiviteit en worden je doelen gemakkelijker bereikt. Tijdens de workshop Communicatie ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet.

Meer informatie: Communicatie
Workshop

Design thinking

Als manager of professional doe je vaak een beroep op je creativiteit om tot goede oplossingen te komen. Tijdens de workshop Design thinking leer je samen met je collega’s, een praktische methode die je helpt flexibel in te spelen op de snel veranderende markt.

Meer informatie: Design thinking
Workshop

Effectief improviseren

Als leidinggevende of professional heb je soms te maken met last-minute verzoeken, tijdsdruk of situaties die niet helemaal lopen zoals je had verwacht. Je wilt je niet van de wijs laten brengen, maar onder alle omstandigheden snel handelen, met de juiste boodschap. Tijdens de workshop Effectief improviseren ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet.

Meer informatie: Effectief improviseren
Workshop

Elevator pitch

Als leidinggevende of professional heb je regelmatig te maken met situaties waarin je gevraagd wordt jezelf te presenteren. Hoe raak je anderen met jouw verhaal, op een ontspannen en tegelijkertijd krachtige manier? Dat ontdek je samen met je collega’s tijdens de workshop Elevator pitch!

Meer informatie: Elevator pitch
Workshop

Feedback

Als leidinggevende of professional wil je de beste versie van jezelf zijn en je gunt anderen hetzelfde. Groei ontstaat door reflectie. Wie feedback kan geven en ontvangen, is klaar om te floreren. In de workshop Feedback ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Meer informatie: Feedback
Workshop

Jongleren

Als leidinggevende of professional komt er veel op je af. Je hebt dan ook veel ballen hoog te houden. Pas wanneer je op de juiste momenten los leert laten, gaat het vangen vanzelf. Spelenderwijs. Tijdens de workshop Jongleren ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Meer informatie: Jongleren
Workshop

Leiderschap

Als leidinggevende of manager wil je het beste uit de samenwerking met je teamleden halen, door hen de ruimte te geven zichzelf te ontwikkelen. Dat begint bij jezelf. Tijdens de workshop Leiderschap ontdek je samen met je collega’s welke stappen jij kan zetten!

Meer informatie: Leiderschap
Workshop

Lichaamstaal

Als leidinggevende of professional wil je weten hoe je overkomt op anderen. Als je je gedrag en lichaamstaal bewust kunt inzetten, vergroot je je invloed en realiseer je eenvoudiger je doelen. Tijdens de workshop Lichaamstaal ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Meer informatie: Lichaamstaal
Workshop

Mindfulness

Deze workshop is ideaal voor leidinggevenden of professionals met een drukke agenda die een adempauze kunnen gebruiken. Tijdens de workshop Mindfulness ontdek je samen met je collega’s, hoe aandacht en focus je kan helpen om te gaan met stress en drukte.

Meer informatie: Mindfulness
Workshop

Mindmappen

Als leidinggevende of professional heb je dagelijks veel informatie te verwerken en die hoeveelheid blijft door technologische ontwikkelingen groeien. Hoe houd je het overzicht? Je wilt beter in staat zijn informatie tot je te nemen en te onthouden, zodat je deze kennis snel en eenvoudig kunt inzetten als het jou uitkomt. Tijdens de workshop Mindmappen ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Meer informatie: Mindmappen
Workshop

NLP

Als leidinggevende of professional word je gemotiveerd door resultaten. Je bereikt wat je gelooft, dat is waar Neuro Linguïstisch programmeren (NLP) vanuit gaat. Tijdens de workshop NLP wordt je, samen met je collega’s, bewust van je denkkracht en manier van communiceren.

Meer informatie: NLP
Workshop

Netwerken

Als leidinggevende of professional zie je het belang van een groot netwerk. Je wilt dan ook actief investeren in een groot relatiebestand, zodat mensen weten waarvoor ze bij jou terecht kunnen. Tijdens de workshop Netwerken ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Meer informatie: Netwerken
Workshop

Omgaan met veranderingen

Als leidinggevende of professional heb je regelmatig te maken met veranderingen, klein en groot. De manier waarop je een verandering beleeft, heeft invloed op je omgeving. Je bent je daarom bewust van jouw invloed op nieuwe ontwikkelingen en wilt hier zo goed mogelijk mee omgaan. Tijdens de workshop Omgaan met veranderingen ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Meer informatie: Omgaan met veranderingen
Workshop

Onderhandelen

Als leidinggevende of professional heb je regelmatig te maken met onderhandelingen. Je wilt daar voor beide partijen het beste uithalen. Nu en in de toekomst. Tijdens de workshop Onderhandelen ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Meer informatie: Onderhandelen
Workshop

Personal branding

Als leidinggevende of professional wil je het beste in jezelf naar boven halen en naar buiten brengen. Waar sta jij voor? En komt dat overtuigend over? Jouw personal brand helpt je jezelf te positioneren, zodat anderen beter weten wat ze aan jou hebben en hoe ze jouw kwaliteiten kunnen benutten. Tijdens de workshop Personal branding ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Meer informatie: Personal branding
Workshop

Persoonlijk leiderschap

Deze workshop is speciaal ontwikkeld voor leiders, managers en professionals die de regie willen en durven te nemen over hun (zakelijke) doelstellingen en persoonlijke ontwikkeling. Tijdens de workshop Persoonlijk leiderschap ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Meer informatie: Persoonlijk leiderschap
Workshop

Persoonlijke effectiviteit

Als leidinggevende of professional wil je je tijd vooral besteden aan zaken waar je invloed op hebt. Je wilt bewuste keuzes maken, zodat je je persoonlijke effectiviteit vergroot en sneller je doelen behaalt. Tijdens de workshop Persoonlijke effectiviteit ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Meer informatie: Persoonlijke effectiviteit
Workshop

Projectmanagement

Als (project) manager is je geen uitdaging te groot. Je houdt ervan ambitieuze doelen te realiseren, in samenwerking met een (multidisciplinair) team en binnen een bepaald tijdsbestek. Tijdens de workshop Projectmanagement ontdek je samen met je collega’s hoe je jouw rol kan uitbouwen.

Meer informatie: Projectmanagement
Workshop

Relatiemanagement

Als leidinggevende of professional vind je het belangrijk te investeren in je contacten, zakelijk en privé. Maar hoe ontwikkel je eigenlijk sterke en duurzame relaties? Tijdens de workshop Relatiemanagement ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Meer informatie: Relatiemanagement
Workshop

Sales

Als (sales) professional krijg je veel energie van gesprekken met (potentiële) klanten. Je ervaart dat persoonlijk contact steeds belangrijker wordt en wilt dan ook leren hoe je het verschil kunt maken. Tijdens de workshop Sales ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Meer informatie: Sales
Workshop

Situationeel leidinggeven

Als leidinggevende of manager stimuleer je anderen te groeien. Je wilt in iedere situatie de juiste leiderschapsstijl toepassen, zodat je elk teamlid inspireert, motiveert en begeleidt om eruit te halen wat erin zit. Tijdens de workshop Situationeel leidinggeven ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Meer informatie: Situationeel leidinggeven
Workshop

Startende manager

Als beginnend leidinggevende of startende manager kom je voor veel nieuwe uitdagingen te staan. Je wilt jezelf krachtig presenteren, goede relaties ontwikkelen, omgaan met weerstand en stress de baas blijven. Tijdens de workshop Startende manager ontdek je samen met je collega’s hoe je dat kan doen!

Meer informatie: Startende manager
Workshop

Storytelling

Als leidinggevende of professional weet je hoe belangrijk het is anderen te inspireren. Een inspirerend verhaal zorgt ervoor dat je boodschap beter overkomt én onthouden wordt. Storytelling is dan ook bewezen effectief als methode om mensen aan je visie of strategie te verbinden. Tijdens de workshop Storytelling ontdek je samen met je collega’s hoe je dat kan doen!

Meer informatie: Storytelling
Workshop

Stressmanagement

Deze workshop is speciaal ontwikkeld voor leidinggevenden en professionals die een hoge werkdruk ervaren, een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben en houden van uitdagende werkzaamheden, ondanks de stress waarmee dit vaak gepaard gaat. De kunst is daar een gezond evenwicht in te vinden. Tijdens de workshop Stressmanagement ontdek je samen met je collega’s hoe je dat kan doen!

Meer informatie: Stressmanagement
Workshop

Talentmanagement

Als leidinggevende of professional wil je jezelf uitdagen het maximale uit jezelf én anderen te halen. Als jullie als team je talenten bundelen, haal je meer plezier én resultaat uit je werk. Tijdens de workshop Talentmanagement ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Meer informatie: Talentmanagement
Workshop

Teambuilding

Als leidinggevende of professional wil je groeien, individueel en als team. Want ‘alleen ga je sneller, samen kom je verder’. Je wilt daarom optimaal gebruik maken van elkaars talenten en prettig met elkaar samenwerken. Tijdens de workshop Teambuilding ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Meer informatie: Teambuilding
Workshop

Timemanagement

Als leidinggevende of professional wil je je tijd en energie besteden aan de juiste dingen. Je wilt dat afleidingen minder grip op je krijgen en je productiviteit verhogen zodat je sneller je doelen behaalt. Tijdens de workshop Timemanagement ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Meer informatie: Timemanagement
Workshop

Transactionele analyse

Als leidinggevende of professional wil je de effectiviteit in je team vergroten. De workshop Transactionele analyse geeft je inzicht in wat er werkelijk speelt in de werkomgeving en hoe je dat kunt gebruiken om de onderlinge samenwerking te optimaliseren.

Meer informatie: Transactionele analyse
Workshop

Verbindend communiceren

Als leidinggevende of professional wil je effectief communiceren, door je te verbinden met anderen en rekening te houden met hun gevoelens. Zodat je écht contact maakt en je relaties versterkt. Tijdens de workshop Verbindend communiceren ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Meer informatie: Verbindend communiceren
Workshop

Vitaliteit

Als leidinggevende of professional wil je de dingen doen waar je energie van krijgt. Lekker in je vel zitten, dat geeft jezelf én je collega’s energie. Je wilt een positieve bijdrage leveren, aan jezelf en je omgeving. Tijdens de workshop Vitaliteit ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Meer informatie: Vitaliteit
Workshop

Werken met passie

Als leidinggevende of professional wil je energie krijgen van de dingen die je doet. Ook op je werk. Als je weet wat je drijft, kun je het verschil maken voor jezelf en je omgeving. Tijdens de workshop Werken met passie ontdek je meer over jouw passie en die van je collega’s.

Meer informatie: Werken met passie
Workshop

Werkgeluk

Als leidinggevende of professional wil je werk doen waar je blij van wordt, in een omgeving waar je blij van wordt. Je wilt jezelf beter leren kennen en jouw geluk, thuis en op het werk, vergroten. Tijdens de workshop Werkgeluk ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Meer informatie: Werkgeluk
Workshop

Zakelijk flirten

Als leidinggevende of professional wil je goed voor de dag komen. Jouw lichaamstaal en charmes kunnen je helpen het ijs te breken en je zakelijke relaties beter te benutten. Tijdens de workshop Zakelijk flirten ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Meer informatie: Zakelijk flirten
Workshop

Zelforganiserende teams

Als leider of zelf organiserend team wil je het talent van alle teamleden inzetten. Je wilt dat ieder zélf doet wat nodig is om het verschil te maken in de markt. De workshop Zelforganiserende Teams geeft inzicht in de werking van zelforganisatie binnen de organisatie en het team.

Meer informatie: Zelforganiserende teams

Thema’s incompany workshops

Wij verzorgen incompany workshops op het gebied van Persoonlijke effectiviteit, Leiderschap en managementVitaliteit en werkgeluk, Teambuilding en communicatie en Creativiteit en innovatie.

De workshops bevatten een fijne mix van theorie en praktijk. Ons aanbod is erop gericht om mensen en teams te laten excelleren en bewuster te laten worden. Persoonlijk contact staat bij ons voorop en we denken graag met je mee over de mogelijkheden, zodat jij je beoogde doel behaalt.

We werken met vaste trainers die expert zijn binnen hun vakgebied. En door onze goede intake en nazorg heb je optimaal profijt van een workshop via Zakelijke Trainer.

Online incompany workshops

Volg je onze incompany workshops liever online? Dat is geen probleem. Je kunt onze online workshops vanuit huis volgen via Zoom of Teams.

Onze online workshops zijn maatwerk, dus we bespreken graag de mogelijkheden met je. We richten het programma van de online workshop in op basis van jouw vraag en schakelen de trainer in die hier het beste bij past.

Neem vrijblijvend contact met ons op om alle opties voor een online workshop te bespreken. We helpen je graag.

Online mogelijkheden

Voordelen op een rij:

  • Keuze uit meer dan 35 (online) incompany workshops
  • Een op maat gemaakt programma gebaseerd op jouw wensen
  • Geen quick fix, maar duurzame verbetering
  • Persoonlijk contact met goede intake en nazorg
  • Leer van trainers die excelleren in hun vakgebied
  • De workshop vindt plaats op een door jullie gekozen locatie
  • Of volg de workshop eenvoudig online met het hele team
  • Handige tools om meteen mee aan de slag te gaan op de werkvloer
  • Meer inzicht in jezelf en het team
  • Verbeterde en efficiëntere samenwerking

Referenties

We hebben alvast een paar reacties van onze klanten voor je op een rij gezet.

Fijne samenwerking. Goede communicatie vooraf zodat we konden aangeven waar we naar op zoek waren. Ook op de dag zelf werd ongeveer halverwege gevraagd of de workshop voldeed aan onze verwachting en werden er verschillende opties aangeboden om de rest van de workshop zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de wensen van ons team.Diana Hoogeboom Zakelijketrainer.nl
9/10
Het was heel prettig dat we het programma op maat konden afstemmen zodat onze wensen en trainingsdoelen goed behandeld konden worden.GerdaZakelijketrainer.nl
10/10
Prettig. Snelle reactie, goed meedenken. De geboden workshop sloot direct goed aan op onze wens dus veel maatwerk was niet nodig, maar er werd zeker meegedacht hoe we het zo goed mogelijk voor onze doelgroep konden aanbieden. IrisZakelijketrainer.nl
10/10