Leiderschap en management trainingen

Hieronder vind je de incompany trainingen met het thema Leiderschap en Management. Ons motto is ‘haal eruit wat erin zit!’. Persoonlijk contact staat voor ons voorop en we denken graag met je mee over de mogelijkheden, zodat jullie optimaal resultaat behalen. Onze trainingen zijn maatwerk. En door onze goede intake en nazorg heb je optimaal profijt van een training via Zakelijke Trainer.

Offerte aanvragen
Meer informatie

Wij vertellen je graag over de mogelijkheden.

Wil jij eruit halen wat erin zit met je team of op individueel niveau? Kies dan een thema uit één van de onderstaande categorieën.

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.

Training

Persoonlijk leiderschap

De training Persoonlijk leiderschap is uitermate geschikt voor leidinggevenden en professionals die het beste uit zichzelf willen halen en meer regie willen uitoefenen op hun zakelijke ambities en/of persoonlijke doelen om zo grip te krijgen op hun persoonlijke ontwikkeling.

Meer informatie: Persoonlijk leiderschap
Training

Projectmanagement

De training Projectmanagement is specifiek bedoeld voor projectleiders en managers die een uitdaging niet uit de weg gaan en willen leren hoe ze binnen een bepaalde tijd en met een (multidisciplinair) team sturen naar een succesvol eindresultaat.

Meer informatie: Projectmanagement
Training

Startende manager

De training Startende manager is ontwikkeld voor beginnende leidinggevenden die zo goed mogelijk in hun nieuwe rol willen groeien en tegelijkertijd effectief met hun tijd en energie om willen gaan.

Meer informatie: Startende manager
Training

Verandermanagement

De training Verandermanagement is specifiek bedoeld voor leiders en managers die een duurzame verandering willen doorvoeren door ook op een passende manier de ‘zachte kant’ van het veranderproces krachtig te begeleiden.

Meer informatie: Verandermanagement