Creatief en innovatief overzicht

Hieronder vind je het aanbod met het thema Creatief en innovatief. Ons motto is ‘haal eruit wat erin zit!’. Persoonlijk contact staat voor ons voorop en we denken graag met je mee over de mogelijkheden, zodat jullie optimaal resultaat behalen. Ons aanbod is maatwerk. En door onze goede intake en nazorg heb je optimaal profijt van een training via Zakelijke Trainer.

Offerte aanvragen
Meer informatie

Wij vertellen je graag over de mogelijkheden.

Wil jij eruit halen wat erin zit met je team of op individueel niveau?

Workshop

Design thinking

Workshop

Als manager of professional doe je vaak een beroep op je creativiteit om tot goede oplossingen te komen. Tijdens de workshop Design thinking leer je samen met je collega’s, een praktische methode die je helpt flexibel in te spelen op de snel veranderende markt.

Meer informatie: Design thinking
Workshop

Effectief improviseren

Workshop

Als leidinggevende of professional heb je soms te maken met last-minute verzoeken, tijdsdruk of situaties die niet helemaal lopen zoals je had verwacht. Je wilt je niet van de wijs laten brengen, maar onder alle omstandigheden snel handelen, met de juiste boodschap. Tijdens de workshop Effectief improviseren ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet.

Meer informatie: Effectief improviseren
Workshop

Jongleren

Workshop

Als leidinggevende of professional komt er veel op je af. Je hebt dan ook veel ballen hoog te houden. Pas wanneer je op de juiste momenten los leert laten, gaat het vangen vanzelf. Spelenderwijs. Tijdens de workshop Jongleren ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Meer informatie: Jongleren
Workshop

Mindmappen

Workshop

Als leidinggevende of professional heb je dagelijks veel informatie te verwerken en die hoeveelheid blijft door technologische ontwikkelingen groeien. Hoe houd je het overzicht? Je wilt beter in staat zijn informatie tot je te nemen en te onthouden, zodat je deze kennis snel en eenvoudig kunt inzetten als het jou uitkomt. Tijdens de workshop Mindmappen ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Meer informatie: Mindmappen