Teambuilding en communicatie workshops

Hieronder vind je de incompany workshops met het thema Teambuilding en Communicatie. Ons motto is ‘haal eruit wat erin zit!’. Persoonlijk contact staat voor ons voorop en we denken graag met je mee over de mogelijkheden, zodat jullie optimaal resultaat behalen. Onze trainingen zijn maatwerk. En door onze goede intake en nazorg heb je optimaal profijt van een training via Zakelijke Trainer.

Offerte aanvragen
Meer informatie

Wij vertellen je graag over de mogelijkheden.

Wil jij eruit halen wat erin zit met je team of op individueel niveau? Kies dan een thema uit één van de onderstaande categorieën.

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.

Workshop

Communicatie

Deze workshop is met name interessant voor leidinggevenden, teams of professionals die effectiever willen communiceren. Dit kun je ontwikkelen door je te verbinden met anderen en rekening te houden met hun belangen en drijfveren. Op die manier vergroot je jouw effectiviteit en worden je doelen gemakkelijker bereikt. Tijdens de workshop Communicatie ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet.

Meer informatie: Communicatie
Workshop

Feedback

Als leidinggevende of professional wil je de beste versie van jezelf zijn en je gunt anderen hetzelfde. Groei ontstaat door reflectie. Wie feedback kan geven en ontvangen, is klaar om te floreren. In de workshop Feedback ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Meer informatie: Feedback
Workshop

NLP

Als leidinggevende of professional word je gemotiveerd door resultaten. Je bereikt wat je gelooft, dat is waar Neuro Linguïstisch programmeren (NLP) vanuit gaat. Tijdens de workshop NLP wordt je, samen met je collega’s, bewust van je denkkracht en manier van communiceren.

Meer informatie: NLP
Workshop

Omgaan met veranderingen

Als leidinggevende of professional heb je regelmatig te maken met veranderingen, klein en groot. De manier waarop je een verandering beleeft, heeft invloed op je omgeving. Je bent je daarom bewust van jouw invloed op nieuwe ontwikkelingen en wilt hier zo goed mogelijk mee omgaan. Tijdens de workshop Omgaan met veranderingen ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Meer informatie: Omgaan met veranderingen
Workshop

Teambuilding

Als leidinggevende of professional wil je groeien, individueel en als team. Want ‘alleen ga je sneller, samen kom je verder’. Je wilt daarom optimaal gebruik maken van elkaars talenten en prettig met elkaar samenwerken. Tijdens de workshop Teambuilding ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Meer informatie: Teambuilding
Workshop

Transactionele analyse

Als leidinggevende of professional wil je de effectiviteit in je team vergroten. De workshop Transactionele analyse geeft je inzicht in wat er werkelijk speelt in de werkomgeving en hoe je dat kunt gebruiken om de onderlinge samenwerking te optimaliseren.

Meer informatie: Transactionele analyse
Workshop

Verbindend communiceren

Als leidinggevende of professional wil je effectief communiceren, door je te verbinden met anderen en rekening te houden met hun gevoelens. Zodat je écht contact maakt en je relaties versterkt. Tijdens de workshop Verbindend communiceren ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Meer informatie: Verbindend communiceren
Workshop

Zelforganiserende teams

Als leider of zelf organiserend team wil je het talent van alle teamleden inzetten. Je wilt dat ieder zélf doet wat nodig is om het verschil te maken in de markt. De workshop Zelforganiserende Teams geeft inzicht in de werking van zelforganisatie binnen de organisatie en het team.

Meer informatie: Zelforganiserende teams