Workshop Verbindend communiceren

Als leidinggevende of professional wil je effectief communiceren, door je te verbinden met anderen en rekening te houden met hun gevoelens. Zodat je écht contact maakt en je relaties versterkt. Tijdens de workshop Verbindend communiceren ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Offerte aanvragen
Brochure downloaden

Waarom de workshop Verbindend communiceren?

 • Je wilt je verbinden met anderen
 • Je ontdekt hoe je praten en luisteren in evenwicht brengt
 • Je begrijpt meer over het belang van gevoelens en behoeften
 • Je krijgt meer inzicht in het ontstaan van miscommunicatie
 • Je ontdekt de kracht van een helder verzoek
 • Je leert hoe je krachtige en bevredigende relaties bouwt

De workshop Verbindend communiceren in het kort

Als je het meer uit de relaties met anderen wilt halen, is het belangrijk om écht contact te maken. Ruimte te scheppen voor dat wat er tussen de regels door wordt gezegd en aandacht te schenken aan de signalen die worden afgegeven. Luisteren is te leren.

Verbindend communiceren brengt je relaties (terug) in balans. Hoe maak jij contact met je gesprekspartner? Kom jij op hen over zoals je over wílt komen? Voelen zij zich door jou gehoord en begrepen?

Er zijn verschillende manieren van communiceren, elk geschikt voor andere situaties. De theorieën Geweldloze Communicatie, Transactionele Analyse, NLP en Mediation geven houvast voor een goed gesprek. Tijdens de workshop oefenen we de verschillende gesprekstechnieken.

Je ervaart dat luisteren je veel interessante informatie oplevert. En vice versa: je merkt hoe je collega het verschil maakt door écht te luisteren. Haal meer uit de samenwerking met anderen, door meer onderlinge verbondenheid te creëren.

Extra – online training Verbindend communiceren

Voor dit specifieke onderwerp bestaat de mogelijkheid om voorafgaand aan de workshop een online training te volgen over de methode Verbindend communiceren. In deze 2,5 uur durende training leer je meer over het gedachtengoed en jouw eigen manier van communiceren. De online training bestaat uit video’s, theorie, oefeningen en reflectievragen. Deze training is te volgen op elk gewenst tijdstip. Jouw input (en die van je collega’s) wordt gebruikt ter voorbereiding van de live workshop. Op die manier haal je eruit wat erin zit! Lees meer...

Ieder team, ieder persoon is anders. Dat vraagt om een unieke aanpak. Wij kijken graag met je mee waar de behoefte ligt en passen de inhoud van de workshop daarop aan. Zodat jullie eruit halen wat erin zit! De workshop wordt incompany gegeven.

Wat levert de workshop Verbindend communiceren op?

 • Effectief communiceren
 • Inzicht in hoe je op anderen overkomt
 • Kennis van verschillende gesprekstechnieken
 • Weten hoe je écht luistert en ruis voorkomt
 • Verbinding creëren door ruimte te geven aan emoties
 • Teamspirit door groter wederzijds begrip
Wat levert de workshop Verbindend communiceren op?

Download de brochure

Meer informatie nodig? In onze brochure vind je alle informatie die je nodig hebt over het leiderschapsprogramma ‘Workshop Verbindend communiceren’.

Download de brochure

Aanpak tijdens de workshop Verbindend communiceren

Het uitgangspunt van elke workshop die wij verzorgen is: haal eruit wat erin zit! Onze aanpak is persoonlijk en interactief. Er is ruimte om te experimenteren en de workshop is gericht op het opdoen van (succes)ervaringen. We hebben een nieuwsgierige houding en stimuleren de verbinding.

 • Persoonlijk
 • Interactief
 • Experimenteren
 • Krachtig
 • Ervaringsgericht
 • Verbindend
Aanpak tijdens de workshop Verbindend communiceren

Wat zeggen jullie voorgangers?

Erg positief, er werd snel contact opgenomen voor het beantwoorden van vragen. Daarnaast werd er erg goed geluisterd naar de wensen en hieraan voldaan.Angela BarendregtZakelijketrainer.nl
10/10
Fijne samenwerking. Goede communicatie vooraf zodat we konden aangeven waar we naar op zoek waren. Ook op de dag zelf werd ongeveer halverwege gevraagd of de workshop voldeed aan onze verwachting en werden er verschillende opties aangeboden om de rest van de workshop zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de wensen van ons team.Diana Hoogeboom Zakelijketrainer.nl
9/10
Zeer goed, er was goed contact in de voorbereidende fase en aan onze suggesties werd ook gehoor gegeven.Sandra van MaanenZakelijketrainer.nl
10/10

De investering?

De investering is afhankelijk van de groepsgrootte en de duur van de workshop. De workshop Verbindend communiceren is al te boeken vanaf 1195 euro (exclusief 21% btw).

Neem voor een offerte op maat contact op via info@zakelijketrainer.nl of bel 085-0608940.


Direct een offerte aanvragen
Download de brochure