Persoonlijke ontwikkeling jaarprogramma

Persoonlijke ontwikkeling. Bij het ene bedrijf staat het hoog op de agenda, de ander geeft er weinig om. En toch is persoonlijke ontwikkeling de fundering van elke moderne organisatie. Het is namelijk niet meer van deze tijd om onze werknemers alleen maar als professional te zien, en niet als mens. Om hen alleen af te rekenen op hun output en niet te waarderen voor wie ze zijn. Daarom biedt het jaarprogramma Persoonlijke ontwikkeling jullie medewerkers ruimte voor het vergroten van zelfkennis en groei.

Offerte aanvragen
Brochure downloaden

Persoonlijke groei = organisatie groei

Het bewustzijn van de deelnemers van het Persoonlijke ontwikkeling jaarprogramma vergroot door actieve reflectie op hun gedachten, gedragingen en ervaringen. Voeg daar praktische handvatten aan toe, en hun persoonlijke ontwikkeling groeit aanzienlijk.

Stel je eens voor dat alle medewerkers deze transformatie doormaken. Dat is pure winst. Niet alleen voor hen, maar ook voor jullie bedrijf. Door in te zetten op de groei van jullie mensen, groeit de organisatie vanzelf mee. Het één kan niet zonder het ander.

Wij zetten in op een verandering van binnenuit. Uiteraard stemmen we de inhoud en oefeningen af op jullie situatie. Het Persoonlijke ontwikkeling jaarprogramma is maatwerk.

Dit leer je binnen het jaarprogramma Persoonlijke ontwikkeling

Doordat jullie met een team deelnemen aan een incompany training of workshop kunnen we de inhoud geheel afstemmen op jullie wensen.

Persoonlijk leiderschap

Verbinden met jezelf
Drijfveren en behoeften
Vertrouwen en autonomie
Kwaliteiten en uitdagingen
Energiemanagement
Persoonlijke ontwikkelwens
Persoonlijk actieplan

Sociale intelligentie

Hoe zie jij jezelf?
Hoe zien anderen jou?
Communicatiestijlen (360 graden)
Feedback Systemisch kijken

Mentale veerkracht

Denk- en gedragspatronen in beeld
Werking van je hersenen
Stressgedachten transformeren
Mindfulness
Omgaan met emoties

Vitaliteit

Energiemanagement
Fit op elk gebied
Stress de baas
Work-life balance
Werkgeluk
Motivatie en veerkracht

Deel van het geheel

Holistisch kijken
Universele behoeften
Zingeving en persoonlijke missie
Bijdragen aan het grotere geheel
Plek in het systeem innemen
Verbinding op afstand

340+ klanten waren je al voor

Onze klanten zijn niet alleen zeer te spreken over de inhoud van onze trainingen en ontwikkel-programma’s, zij waarderen ook onze persoonlijke, snelle en vriendelijke benadering. Onze opdrachtgevers beoordelen onze dienst dan ook met 8.9!

Prettige samenwerking. Fijn dat Zakelijke Trainer zich heeft verdiept in onze branche, processen en taken door middel van een bedrijfsbezoek. Voorafgaand aan de workshop ook de presentatie met elkaar doorgenomen. Top!Robin overbeek BloemZakelijketrainer.nl
10/10
Prettig. Snelle reactie, goed meedenken. De geboden workshop sloot direct goed aan op onze wens dus veel maatwerk was niet nodig, maar er werd zeker meegedacht hoe we het zo goed mogelijk voor onze doelgroep konden aanbieden. IrisZakelijketrainer.nl
10/10
Erg positief, er werd snel contact opgenomen voor het beantwoorden van vragen. Daarnaast werd er erg goed geluisterd naar de wensen en hieraan voldaan.Angela BarendregtZakelijketrainer.nl
10/10
Zeer goed, er was goed contact in de voorbereidende fase en aan onze suggesties werd ook gehoor gegeven.Sandra van MaanenZakelijketrainer.nl
10/10
Het was heel prettig dat we het programma op maat konden afstemmen zodat onze wensen en trainingsdoelen goed behandeld konden worden.GerdaZakelijketrainer.nl
10/10
Hele fijne samenwerking! Zowel tijdens alle voorbereidingen en de dag zelf is alles vlekkeloos verlopen. Aangezien we een dag voor 130 man organiseerden was het een flinke organisatie, maar ZakelijkeTrainer heeft ons geweldig bijgestaan in de organisatie ervan.Marnik VerschoorZakelijketrainer.nl
10/10

Download de brochure

Meer informatie nodig? In onze brochure vind je alle informatie die je nodig hebt over het leiderschapsprogramma ‘Persoonlijke ontwikkeling jaarprogramma’.

Download de brochure

De opbouw van het programma

Het jaarprogramma Persoonlijke ontwikkeling heeft een vaste opbouw om een zo effectief en duurzaam mogelijk resultaat te creëren. We verdelen de meetings over één jaar en monitoren het proces nauwkeurig. We zorgen voor een prettige mix van theorie en praktijk, zodat iedere leerstijl aan de orde komt.

8 live dagen (fysiek of online)

Tijdens deze dagen gaan we aan de slag met de thema’s uit het programma. We zetten in op persoonlijke reflectie en gaan het gesprek met elkaar aan. Aan de hand van praktische oefeningen trainen we verschillende vaardigheden en ervaren zij direct wat wel en niet voor hen werkt. We geven waardevolle tips en tricks maar bieden hen vooral diepgaande inzichten. We sluiten de dag af met een opdracht.

7 dagdelen online coaching (supervisie)

Deze momenten worden idealiter 2 tot 3 weken na de live dag georganiseerd en zijn bedoeld om dieper in te gaan op de stof. We bespreken de opdracht die zij mee hebben gekregen en behandelen de vragen of opmerkingen die er zijn. Er is ruimte voor coaching, nog meer oefenen en diepgaande reflectie. We bewegen mee op de behoefte die er op dat moment is.

3 online trainingsmodules

Ter voorbereiding van de live dagen zijn er 3 online trainingsmodules van 2,5 tot 3 uur die zij op een eigen gekozen moment volgen. Zij krijgen toegang tot een persoonlijke online leeromgeving. Aan de hand van filmpjes, opdrachten en visuals wordt de theorie over het betreffende onderwerp gedeeld. De (reflectie) antwoorden die de deelnemers online invullen, gebruiken we als input voor de live dagen.

Onze programma’s zijn volledig op maat

Integenstelling tot veel andere aanbieders bieden wij maatwerk programma’s aan. Volledig afgestemd op jullie wensen en situatie.

Wat het programma daadwerkelijk oplevert?

 • Versterkt zelfvertrouwen en zelfregie
 • Verbinding met zichzelf, collega’s en de organisatie
 • Verbindend communiceren: meer openheid en betrokkenheid
 • Vitale en energieke medewerkers: burn-out preventie
 • Een gezonde werk- en privé balans
 • Zingeving en persoonlijke missie: unieke bijdrage
 • Persoonlijke ontwikkelwens en actieplan

Het uitgangspunt van elk leiderschapsprogramma

 • We werken met kleine groepen: minimaal 6 en maximaal 10 personen
 • Onze aanpak is persoonlijk en interactief
 • Er is ruimte om te experimenteren en het programma is gericht op het opdoen van (succes)ervaringen
 • We hebben een nieuwsgierige houding en stimuleren de verbinding
 • Kennis over Verbindend leiderschap

De investering?

De exacte investering is afhankelijk van de groepsgrootte. Het Persoonlijke ontwikkeling jaarprogramma is al te boeken vanaf 3395 euro per persoon (exclusief 21% btw).

Neem voor een offerte op maat contact op via info@zakelijketrainer.nl of bel 085-0608940.


Direct een offerte aanvragen
Download de brochure