Vitaliteit en werkgeluk workshops

Hieronder vind je de incompany workshops met het thema Vitaliteit en Werkgeluk. Ons motto is ‘haal eruit wat erin zit!’. Persoonlijk contact staat voor ons voorop en we denken graag met je mee over de mogelijkheden, zodat jullie optimaal resultaat behalen. Onze trainingen zijn maatwerk. En door onze goede intake en nazorg heb je optimaal profijt van een training via Zakelijke Trainer.

Offerte aanvragen
Meer informatie

Wij vertellen je graag over de mogelijkheden.

Wil jij eruit halen wat erin zit met je team of op individueel niveau? Kies dan een thema uit één van de onderstaande categorieën.

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.

Workshop

Mindfulness

Deze workshop is ideaal voor leidinggevenden of professionals met een drukke agenda die een adempauze kunnen gebruiken. Tijdens de workshop Mindfulness ontdek je samen met je collega’s, hoe aandacht en focus je kan helpen om te gaan met stress en drukte.

Meer informatie: Mindfulness
Workshop

Stressmanagement

Deze workshop is speciaal ontwikkeld voor leidinggevenden en professionals die een hoge werkdruk ervaren, een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben en houden van uitdagende werkzaamheden, ondanks de stress waarmee dit vaak gepaard gaat. De kunst is daar een gezond evenwicht in te vinden. Tijdens de workshop Stressmanagement ontdek je samen met je collega’s hoe je dat kan doen!

Meer informatie: Stressmanagement
Workshop

Talentmanagement

Als leidinggevende of professional wil je jezelf uitdagen het maximale uit jezelf én anderen te halen. Als jullie als team je talenten bundelen, haal je meer plezier én resultaat uit je werk. Tijdens de workshop Talentmanagement ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Meer informatie: Talentmanagement
Workshop

Vitaliteit

Als leidinggevende of professional wil je de dingen doen waar je energie van krijgt. Lekker in je vel zitten, dat geeft jezelf én je collega’s energie. Je wilt een positieve bijdrage leveren, aan jezelf en je omgeving. Tijdens de workshop Vitaliteit ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Meer informatie: Vitaliteit
Workshop

Werken met passie

Als leidinggevende of professional wil je energie krijgen van de dingen die je doet. Ook op je werk. Als je weet wat je drijft, kun je het verschil maken voor jezelf en je omgeving. Tijdens de workshop Werken met passie ontdek je meer over jouw passie en die van je collega’s.

Meer informatie: Werken met passie
Workshop

Werkgeluk

Als leidinggevende of professional wil je werk doen waar je blij van wordt, in een omgeving waar je blij van wordt. Je wilt jezelf beter leren kennen en jouw geluk, thuis en op het werk, vergroten. Tijdens de workshop Werkgeluk ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Meer informatie: Werkgeluk
Workshop

Zakelijk flirten

Als leidinggevende of professional wil je goed voor de dag komen. Jouw lichaamstaal en charmes kunnen je helpen het ijs te breken en je zakelijke relaties beter te benutten. Tijdens de workshop Zakelijk flirten ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Meer informatie: Zakelijk flirten