Workshop Zakelijk flirten

Als leidinggevende of professional wil je goed voor de dag komen. Jouw lichaamstaal en charmes kunnen je helpen het ijs te breken en je zakelijke relaties beter te benutten. Tijdens de workshop Zakelijk flirten ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Offerte aanvragen
Brochure downloaden

Waarom de workshop Zakelijk flirten?

 • Je versterkt je (zakelijke) relaties op een speelse manier
 • Je leert hoe je een krachtige en overtuigende eerste indruk maakt
 • Je ontdekt hoe je jezelf kunt openstellen voor anderen, verbaal en non-verbaal
 • Je ontwikkelt je gespreksvaardigheden en -technieken
 • Je krijgt inzicht in hoe je effectiever kunt netwerken en meer uit je relaties haalt
 • Je wilt andere mensen op hun gemak stellen en je invloed vergroten

De workshop Zakelijk flirten in het kort

Een spontane versie van jezelf laten zien, hoe doe je dat? Durf jij uit je comfortzone te stappen en jezelf de gunfactor te bezorgen door je charmes in te zetten? Tijdens de workshop Zakelijk flirten leer je wat het effect is van jouw positieve energie op anderen.

Non-verbale communicatie speelt een grote rol bij zakelijk flirten. Kun jij de signalen die een ander afgeeft lezen? En hoe maak je bewust gebruik van je eigen lichaamstaal?

Jullie gaan aan de slag met een serie interactieve oefeningen en leren hoe je je gesprekspartner kunt beïnvloeden. Je merkt direct de invloed van jouw uitnodigende houding en leert hoe je een ander op zijn gemak kunt stellen. We dagen je uit slim gebruik te maken van jouw sterke punten, wat vaak leidt tot leerzame inzichten en grappige situaties.

Zakelijke contacten worden leuker én effectiever. Je krijgt handvatten aangereikt die je helpen je talenten bewuster toe te passen in de praktijk en écht contact te maken met (potentiële) klanten en relaties.

Ieder team, ieder persoon is anders. Dat vraagt om een unieke aanpak. Wij kijken graag met je mee waar de behoefte ligt en passen de inhoud van de workshop daarop aan. Zodat jullie eruit halen wat erin zit! De workshop wordt incompany gegeven.

Wat levert de workshop Zakelijk flirten op?

 • Effectiever netwerken door een krachtige eerste indruk
 • Bewust van je eigen uitstraling en sterke punten
 • (H)erkennen van de signalen die anderen afgeven
 • Weten welke non-verbale communicatie wanneer werkt
 • Plezier in het maken en onderhouden van zakelijke contacten
Wat levert de workshop Zakelijk flirten op?

Download de brochure

Meer informatie nodig? In onze brochure vind je alle informatie die je nodig hebt over het leiderschapsprogramma ‘Workshop Zakelijk flirten’.

Download de brochure

Aanpak tijdens de workshop Zakelijk flirten

Het uitgangspunt van elke workshop die wij verzorgen is: haal eruit wat erin zit! Onze aanpak is persoonlijk en interactief. Er is ruimte om te experimenteren en de workshop is gericht op het opdoen van (succes)ervaringen. We hebben een nieuwsgierige houding en stimuleren de verbinding.

 • Persoonlijk
 • Interactief
 • Experimenteren
 • Krachtig
 • Ervaringsgericht
 • Verbindend
Aanpak tijdens de workshop Zakelijk flirten

Wat zeggen jullie voorgangers?

Fijne samenwerking. Goede communicatie vooraf zodat we konden aangeven waar we naar op zoek waren. Ook op de dag zelf werd ongeveer halverwege gevraagd of de workshop voldeed aan onze verwachting en werden er verschillende opties aangeboden om de rest van de workshop zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de wensen van ons team.Diana Hoogeboom Zakelijketrainer.nl
9/10
Prettige samenwerking. Fijn dat Zakelijke Trainer zich heeft verdiept in onze branche, processen en taken door middel van een bedrijfsbezoek. Voorafgaand aan de workshop ook de presentatie met elkaar doorgenomen. Top!Robin overbeek BloemZakelijketrainer.nl
10/10
Erg positief, er werd snel contact opgenomen voor het beantwoorden van vragen. Daarnaast werd er erg goed geluisterd naar de wensen en hieraan voldaan.Angela BarendregtZakelijketrainer.nl
10/10

De investering?

De investering is afhankelijk van de groepsgrootte en de duur van de workshop. De workshop Zakelijk flirten is al te boeken vanaf 995 euro (exclusief 21% btw).

Neem voor een offerte op maat contact op via info@zakelijketrainer.nl of bel 085-0608940.


Direct een offerte aanvragen
Download de brochure