Workshop Talentmanagement

Als leidinggevende of professional wil je jezelf uitdagen het maximale uit jezelf én anderen te halen. Als jullie als team je talenten bundelen, haal je meer plezier én resultaat uit je werk. Tijdens de workshop Talentmanagement ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Offerte aanvragen
Brochure downloaden

Waarom de workshop Talentmanagement?

 • Je wilt jezelf structureel uitdagen te blijven groeien
 • Je ontdekt hoe je nóg meer van toegevoegde waarde bent binnen het team
 • Je benut elkaars talenten en potentieel gericht en effectief
 • Je leert hoe je jezelf en anderen motiveert om te groeien
 • Je wilt plezier beleven in je werk en met elkaar

De workshop Talentmanagement in het kort

Het maximale uit jezelf halen, hoe doe je dat? Als je weet wat jouw talenten zijn, kun je ze beter benutten. En hoe beter je je talenten benut, hoe meer je gebruik maakt van je groeipotentieel. Ben je je voldoende bewust van jouw talent? En in hoeverre daag je jezelf uit om je te blijven ontwikkelen?

Tijdens de workshop Talentmanagement leer je slim gebruik te maken van jouw talenten én die van je collega’s. We dagen je uit je toegevoegde waarde binnen het team te vergroten. Dit leidt vaak tot verrassende inzichten, je beschikt over talenten waarvan je misschien het bestaan niet wist. Ook leer je elkaar op een andere manier kennen, wat vaak leidt tot grappige én leerzame situaties.

Hoe zoek en herken je passende uitdagingen die je helpen te groeien? Ambitieuze doelstellingen kunnen het beste in je naar boven halen. Je krijgt handvatten aangereikt die je helpen je ontwikkelpad verder uit te stippelen en je talenten bewuster toe te passen in de praktijk.

Ieder team, ieder persoon is anders. Dat vraagt om een unieke aanpak. Wij kijken graag met je mee waar de behoefte ligt en passen de inhoud van de workshop daarop aan. Zodat jullie eruit halen wat erin zit! De workshop wordt incompany gegeven.

Wat levert de workshop Talentmanagement op?

 • Effectiever (samen)werken door je talent te benutten
 • Kennis van de factoren die Talentmanagement beïnvloeden
 • Inzicht in elkaars talenten en ontwikkelpotentieel
 • (H)erkennen waar jullie als team behoefte aan hebben
 • Productiever samenwerken als team
Wat levert de workshop Talentmanagement op?

Download de brochure

Meer informatie nodig? In onze brochure vind je alle informatie die je nodig hebt over het leiderschapsprogramma ‘Workshop Talentmanagement’.

Download de brochure

Aanpak tijdens de workshop Talentmanagement

Het uitgangspunt van elke workshop die wij verzorgen is: haal eruit wat erin zit! Onze aanpak is persoonlijk en interactief. Er is ruimte om te experimenteren en de workshop is gericht op het opdoen van (succes)ervaringen. We hebben een nieuwsgierige houding en stimuleren de verbinding.

 • Persoonlijk
 • Interactief
 • Experimenteren
 • Krachtig
 • Ervaringsgericht
 • Verbindend
Aanpak tijdens de workshop Talentmanagement

Wat zeggen jullie voorgangers?,

Het was heel prettig dat we het programma op maat konden afstemmen zodat onze wensen en trainingsdoelen goed behandeld konden worden.GerdaZakelijketrainer.nl
10/10
Fijne samenwerking. Goede communicatie vooraf zodat we konden aangeven waar we naar op zoek waren. Ook op de dag zelf werd ongeveer halverwege gevraagd of de workshop voldeed aan onze verwachting en werden er verschillende opties aangeboden om de rest van de workshop zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de wensen van ons team.Diana Hoogeboom Zakelijketrainer.nl
9/10
Prettige samenwerking. Fijn dat Zakelijke Trainer zich heeft verdiept in onze branche, processen en taken door middel van een bedrijfsbezoek. Voorafgaand aan de workshop ook de presentatie met elkaar doorgenomen. Top!Robin overbeek BloemZakelijketrainer.nl
10/10

De investering?

De investering is afhankelijk van de groepsgrootte en de duur van de workshop. De workshop Talentmanagement is al te boeken vanaf 1095 euro (exclusief 21% btw).

Neem voor een offerte op maat contact op via info@zakelijketrainer.nl of bel 085-0608940.


Direct een offerte aanvragen
Download de brochure