Leiderschap en management overzicht

Hieronder vind je het aanbod met het thema Teambuilding en communicatie. Ons motto is ‘haal eruit wat erin zit!’. Persoonlijk contact staat voor ons voorop en we denken graag met je mee over de mogelijkheden, zodat jullie optimaal resultaat behalen. Ons aanbod is maatwerk. En door onze goede intake en nazorg heb je optimaal profijt van een training via Zakelijke Trainer.

Offerte aanvragen
Meer informatie

Wij vertellen je graag over de mogelijkheden.

Wil jij eruit halen wat erin zit met je team of op individueel niveau?

Training

Coaching

Training

De training Coaching is populair onder leiders, managers en professionals die het beste uit zichzelf willen halen en anderen willen begeleiden hetzelfde te doen.

Meer informatie: Coaching
Training

Communicatie

Training

De training Communicatie is populair onder leiders, managers en professionals die effectief willen communiceren, zodat zij hun doel bereiken en invloed vergroten.

Meer informatie: Communicatie
Workshop

Communicatie

Workshop

Deze workshop is met name interessant voor leidinggevenden, teams of professionals die effectiever willen communiceren. Dit kun je ontwikkelen door je te verbinden met anderen en rekening te houden met hun belangen en drijfveren. Op die manier vergroot je jouw effectiviteit en worden je doelen gemakkelijker bereikt. Tijdens de workshop Communicatie ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet.

Meer informatie: Communicatie
Workshop

Feedback

Workshop

Als leidinggevende of professional wil je de beste versie van jezelf zijn en je gunt anderen hetzelfde. Groei ontstaat door reflectie. Wie feedback kan geven en ontvangen, is klaar om te floreren. In de workshop Feedback ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Meer informatie: Feedback
Training

Feedback

Training

De training Feedback is populair onder leiders, managers en professionals die het geven en ontvangen van feedback beschouwen als voorwaarde voor groei: als persoon, teamlid en leidinggevende.

Meer informatie: Feedback
Online training

Feedback

Online training

In de online training Feedback ontdek je het echte waarom van feedback. Je gaat aan de slag met een krachtige manier om feedback te geven en een methode om het zelf effectiever te gaan ontvangen. Daarnaast worden je complimentenspieren getraind. Je sluit af met een helder feedbackplan, zodat je nog meer uit jouw feedback kunt halen dan je nu al doet.

Meer informatie: Feedback
Training

Groepsdynamiek

Training

De training Groepsdynamiek is specifiek ontworpen voor leiders, managers en professionals die de onzichtbare invloeden in hun organisatie of team willen ontdekken en willen bouwen aan een vitale en effectieve groep mensen.

Meer informatie: Groepsdynamiek
Online training

Groepsdynamiek

Online training

In de online training Groepsdynamiek leer je meer over patronen en interacties die afspelen in het onbewuste van de groep. In een team kan er sprake zijn van een constructieve dynamiek maar evengoed komt het voor dat er op de onderstroom een destructief programma afspeelt. Vaak wordt er pas met elkaar in gesprek gegaan als de onderstroom de productiviteit, het werkplezier en ziekteverzuim negatief beïnvloedt. Door je bewust te worden van de werking van groepsdynamiek, kun je proactief zorgen voor een prettige onderstroom. Daar is uiteindelijk iedereen bij gebaat. Hoe doe je dat? Dat leer je in de online training Groepsdynamiek.

Meer informatie: Groepsdynamiek
Workshop

NLP

Workshop

Als leidinggevende of professional word je gemotiveerd door resultaten. Je bereikt wat je gelooft, dat is waar Neuro Linguïstisch programmeren (NLP) vanuit gaat. Tijdens de workshop NLP wordt je, samen met je collega’s, bewust van je denkkracht en manier van communiceren.

Meer informatie: NLP
Workshop

Omgaan met veranderingen

Workshop

Als leidinggevende of professional heb je regelmatig te maken met veranderingen, klein en groot. De manier waarop je een verandering beleeft, heeft invloed op je omgeving. Je bent je daarom bewust van jouw invloed op nieuwe ontwikkelingen en wilt hier zo goed mogelijk mee omgaan. Tijdens de workshop Omgaan met veranderingen ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Meer informatie: Omgaan met veranderingen
Workshop

Teambuilding

Workshop

Als leidinggevende of professional wil je groeien, individueel en als team. Want ‘alleen ga je sneller, samen kom je verder’. Je wilt daarom optimaal gebruik maken van elkaars talenten en prettig met elkaar samenwerken. Tijdens de workshop Teambuilding ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Meer informatie: Teambuilding
Training

Teambuilding

Training

De training Teambuilding is populair onder teams die willen groeien, samen en als individu. Voor leidinggevenden en professionals die zich ten doel hebben gesteld om meer de verbinding met elkaar te zoeken om zo van meer toegevoegde waarde te kunnen zijn.

Meer informatie: Teambuilding
Workshop

Transactionele analyse

Workshop

Als leidinggevende of professional wil je de effectiviteit in je team vergroten. De workshop Transactionele analyse geeft je inzicht in wat er werkelijk speelt in de werkomgeving en hoe je dat kunt gebruiken om de onderlinge samenwerking te optimaliseren.

Meer informatie: Transactionele analyse
Workshop

Verbindend communiceren

Workshop

Als leidinggevende of professional wil je effectief communiceren, door je te verbinden met anderen en rekening te houden met hun gevoelens. Zodat je écht contact maakt en je relaties versterkt. Tijdens de workshop Verbindend communiceren ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Meer informatie: Verbindend communiceren
Online training

Verbindend communiceren

Online training

Tijdens de online training Verbindend communiceren ontdek je meer over de universele behoeften die ieder mens heeft. Wanneer je langzaam tot je door laat dringen dat bijna iedere vorm van communicatie gericht is om te voorzien in je behoeften (gezien/gehoord/gewaardeerd/enz. worden), besef je hoe belangrijk het is om goed te luisteren naar je eigen gevoel én die van een ander. Tijdens de online training Verbindend communiceren ontdek je hoe je verbinding kunt maken met jezelf en de ander. Verbindend communiceren wordt in het Engels ‘compassionate communication’ genoemd. Compassie voor jezelf en de ander is geen soft geklets, het zorgt voor keiharde resultaten want je brengt duurzame verbinding aan in je relaties.

Meer informatie: Verbindend communiceren
Workshop

Zelforganiserende teams

Workshop

Als leider of zelf organiserend team wil je het talent van alle teamleden inzetten. Je wilt dat ieder zélf doet wat nodig is om het verschil te maken in de markt. De workshop Zelforganiserende Teams geeft inzicht in de werking van zelforganisatie binnen de organisatie en het team.

Meer informatie: Zelforganiserende teams
Training

Zelforganiserende teams

Training

De training Zelforganiserende teams is uitermate interessant voor leiders en teams die (willen) werken met zelforganiserende teams en het eigenaarschap en verantwoordelijkheidsgevoel van hun team wil stimuleren.

Meer informatie: Zelforganiserende teams