Workshop Omgaan met veranderingen

Als leidinggevende of professional heb je regelmatig te maken met veranderingen, klein en groot. De manier waarop je een verandering beleeft, heeft invloed op je omgeving. Je bent je daarom bewust van jouw invloed op nieuwe ontwikkelingen en wilt hier zo goed mogelijk mee omgaan. Tijdens de workshop Omgaan met veranderingen ontdek je samen met je collega’s hoe je dat doet!

Offerte aanvragen
Brochure downloaden

Waarom de workshop Omgaan met veranderingen?

 • Je ontdekt jouw coping mechanisme en die van collega’s
 • Je leert constructief omgaan met veranderingen
 • Je begrijpt de weerstand bij jezelf en anderen beter
 • Je wilt uitdagingen kunnen vertalen naar kansen en voordelen
 • Je krijgt inzicht in hoe je een win-win situatie creëert voor jou én je collega’s

De workshop Omgaan met veranderingen in het kort

Bij een organisatie hoort verandering. Net zoals groei bij organisaties hoort. Wat heeft dit voor invloed op jou en op je collega’s? Hoe ga je om met verandering? Daar staan we bij stil tijdens de workshop Omgaan met Veranderingen, net als bij jouw vermogen om je ervoor open te stellen.

Je leert tijdens de workshop hoe je het goede uit een verandering kunt halen. Zodat er een win-win situatie ontstaat, voor jou en je collega’s. Hoe kijk jij tegen verandering aan?

Veranderingen kunnen onrust veroorzaken, de één ziet kansen, de ander eerder risico’s. Hoe zorg je ervoor dat dit de sfeer niet te veel beïnvloedt? Dat je als team sterk staat en gemotiveerd bent om een gezamenlijke bijdrage te leveren? We staan stil bij diverse praktijkvoorbeelden, waarbij je leert veranderingen vanuit verschillende perspectieven te bekijken.

Je ervaart hoe jouw kijk op verandering invloed heeft op jouw omgeving en ontvangt handvatten om er -als team- op een goede manier mee om te gaan.

Ieder team, ieder persoon is anders. Dat vraagt om een unieke aanpak. Wij kijken graag met je mee waar de behoefte ligt en passen de inhoud van de workshop daarop aan. Zodat jullie eruit halen wat erin zit! De workshop wordt incompany gegeven.

Wat levert de workshop Omgaan met veranderingen op?

 • Effectief omgaan met verandering
 • Besef van de impact van verandering op het team
 • Het kunnen (h)erkennen van elkaars behoeften
 • Beter kunnen omgaan met weerstand
 • Creëren van een duidelijke win-win situatie
 • Verandering kunnen zien als kans om te groeien
Wat levert de workshop Omgaan met veranderingen op?

Download de brochure

Meer informatie nodig? In onze brochure vind je alle informatie die je nodig hebt over het leiderschapsprogramma ‘Workshop Omgaan met veranderingen’.

Download de brochure

Aanpak tijdens de workshop Omgaan met veranderingen

Het uitgangspunt van elke workshop die wij verzorgen is: haal eruit wat erin zit! Onze aanpak is persoonlijk en interactief. Er is ruimte om te experimenteren en de workshop is gericht op het opdoen van (succes)ervaringen. We hebben een nieuwsgierige houding en stimuleren de verbinding.

 • Persoonlijk
 • Interactief
 • Experimenteren
 • Krachtig
 • Ervaringsgericht
 • Verbindend
Aanpak tijdens de workshop Omgaan met veranderingen

Wat zeggen jullie voorgangers?

Erg positief, er werd snel contact opgenomen voor het beantwoorden van vragen. Daarnaast werd er erg goed geluisterd naar de wensen en hieraan voldaan.Angela BarendregtZakelijketrainer.nl
10/10
Positief. Ik moest op redelijk korte termijn een trainer vinden die een workshop kon verzorgen en dat is dankzij zakelijketrainer.nl gelukt. Er werd meegedacht over mogelijke onderwerpen en meteen actie ondernomen om de beschikbaarheid van trainers te checken. Niels van GeffenZakelijketrainer.nl
8/10
Hele fijne samenwerking! Zowel tijdens alle voorbereidingen en de dag zelf is alles vlekkeloos verlopen. Aangezien we een dag voor 130 man organiseerden was het een flinke organisatie, maar ZakelijkeTrainer heeft ons geweldig bijgestaan in de organisatie ervan.Marnik VerschoorZakelijketrainer.nl
10/10

De investering

De investering is afhankelijk van de groepsgrootte en de duur van de workshop. De workshop Omgaan met verandering is al te boeken vanaf 1095 euro (exclusief 21% btw).

Neem voor een offerte op maat contact op via info@zakelijketrainer.nl of bel 085-0608940.


Direct een offerte aanvragen
Download de brochure