Training Communicatie

De training Communicatie is populair onder leiders, managers en professionals die effectief willen communiceren, zodat zij hun doel bereiken en invloed vergroten.

Offerte aanvragen
Brochure downloaden

Wat leer je tijdens de training Communicatie?

 • Wat diverse communicatietechnieken je te bieden hebben
 • Je bewust te worden van de manier waarop je communiceert
 • Hoe je de samenwerking met collega’s kunt verbeteren
 • Verschillende communicatiestijlen
 • Hoe je miscommunicatie en conflicten voorkomt
 • Hoe je kunt bouwen aan duurzame relaties

De training Communicatie in het kort

Welke signalen geef jij, bewust of onbewust, af in je communicatie? Actie is reactie, ons gedrag heeft onmiddellijk invloed op het gedrag van anderen. Hoe dat werkt, leer je tijdens de training Communicatie. Je ontdekt welke communicatiestijlen er zijn en welke stijl jouw voorkeur heeft

Je wordt je bewust van je eigen manier van communiceren. Wanneer maak jij gebruik van welke techniek? Hoe maak jij contact en verbinding, verbaal en non-verbaal? Hoe neem je een open en uitnodigende houding aan?

Je gaat met je eigen communicatievaardigheden aan de slag en leert je omgeving beter te begrijpen, zodat je de relatie met anderen versterkt. We brengen verschillende gesprekstechnieken in de praktijk en geven je handvatten om de verbinding met anderen te maken. Daarbij maken we gebruik van onder andere de theorie over Transactionele Analyse, Neuro Linguïstisch Programmeren en Geweldloze Communicatie.

Extra – online training Verbindend communiceren

Voor dit specifieke onderwerp bestaat de mogelijkheid om voorafgaand aan de live bijeenkomst een online training te volgen over de methode Verbindend communiceren. In deze 2,5 uur durende training leer je meer over het gedachtengoed en jouw eigen manier van communiceren. De online training bestaat uit video’s, theorie, oefeningen en reflectievragen. Deze training is te volgen op elk gewenst tijdstip. Jouw input (en die van je collega’s) wordt gebruikt ter voorbereiding van de live training. Op die manier haal je eruit wat erin zit! Lees meer….

Ieder team, ieder persoon is anders. Dat vraagt om een unieke aanpak. Wij kijken graag met je mee waar de behoefte ligt en passen de inhoud van de training daarop aan. Zodat jullie eruit halen wat erin zit! De training wordt incompany gegeven.

Wat levert de training Communicatie op?

 • Effectief communiceren en samenwerken
 • Bewust van je eigen communicatiepatroon
 • Kennis van de verschillende communicatiestijlen
 • Weten wie zich door welke techniek aangesproken voelt
 • Duurzame relaties ontwikkelen door verbindende communicatie
 • Inzicht in hoe je je invloed in samenwerkingen kunt vergroten
Wat levert de training Communicatie op?

Download de brochure

Meer informatie nodig? In onze brochure vind je alle informatie die je nodig hebt over het leiderschapsprogramma ‘Training Communicatie’.

Download de brochure

Aanpak tijdens de training Communicatie

Het uitgangspunt van elke training die wij verzorgen is: haal eruit wat erin zit! Onze aanpak is persoonlijk en interactief. Er is ruimte om te experimenteren en de training is gericht op het opdoen van (succes)ervaringen. We hebben een nieuwsgierige houding en stimuleren de verbinding.

 • Persoonlijk
 • Interactief
 • Experimenteren
 • Krachtig
 • Ervaringsgericht
 • Verbindend
Aanpak tijdens de training Communicatie

Wat zeggen jullie voorgangers?

Fijne samenwerking. Goede communicatie vooraf zodat we konden aangeven waar we naar op zoek waren. Ook op de dag zelf werd ongeveer halverwege gevraagd of de workshop voldeed aan onze verwachting en werden er verschillende opties aangeboden om de rest van de workshop zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de wensen van ons team.Diana Hoogeboom Zakelijketrainer.nl
9/10
Het was heel prettig dat we het programma op maat konden afstemmen zodat onze wensen en trainingsdoelen goed behandeld konden worden.GerdaZakelijketrainer.nl
10/10
Prettige samenwerking. Fijn dat Zakelijke Trainer zich heeft verdiept in onze branche, processen en taken door middel van een bedrijfsbezoek. Voorafgaand aan de workshop ook de presentatie met elkaar doorgenomen. Top!Robin overbeek BloemZakelijketrainer.nl
10/10

De investering?

De investering is afhankelijk van de groepsgrootte en de duur van de training. De training Communicatie is al te boeken vanaf 3190 euro (exclusief 21% btw) voor een dag.

Neem voor een offerte op maat contact op via info@zakelijketrainer.nl of bel 085-0608940.


Direct een offerte aanvragen
Download de brochure