Training Feedback

De training Feedback is populair onder leiders, managers en professionals die het geven en ontvangen van feedback beschouwen als voorwaarde voor groei: als persoon, teamlid en leidinggevende.

Offerte aanvragen
Brochure downloaden

Wat leer je tijdens de training Feedback?

 • Wat de diverse feedback methoden je te bieden hebben
 • Wat de uitgangspunten zijn van feedback geven en ontvangen
 • Je bewust te worden van de manier waarop je overkomt
 • Hoe je kritiek omzet in constructieve feedback
 • Hoe feedback kan bijdragen om samen met je team te groeien

De training Feedback in het kort

In teams waarin feedback onderdeel uitmaakt van de cultuur, ervaren mensen een hogere betrokkenheid en betere (team)prestaties. Hoe gaan jullie op de afdeling om met feedback? Tijdens de training Feedback laten we je ervaren wat feedback met je doet. Je leert verschillende manieren om feedback te geven en brengen de theorie in de praktijk door te oefenen.

Hoe zorg je ervoor dat jouw feedback over komt zoals bedoeld? Dat de ontvanger zich bewust wordt van jouw boodschap, zonder zich vervelend te voelen? Feedback geven en ontvangen is een vaardigheid die je kunt leren.

Feedback komt vooral tot zijn recht op een plek die open, eerlijk en veilig is. Een cultuur waarin je je vrij voelt om feedback te vragen en te geven, waar iedereen dat doet. Dat is best een stap. Tijdens de training Feedback krijg je adviezen en handvatten hoe jullie dit kunnen inzetten en toepassen binnen jullie organisatie. Want wanneer je feedback kunt geven en ontvangen, ben je klaar om te groeien.

Extra – online training Feedback

Voor dit specifieke onderwerp bestaat de mogelijkheid om voorafgaand aan de bijeenkomst een online training te volgen over feedback. In deze 2,5 uur durende training leer je meer over een constructieve manier van feedback geven en ontvangen. De online training bestaat uit video’s, theorie, oefeningen en reflectievragen. Deze training is te volgen op elk gewenst tijdstip. Jouw input (en die van je collega’s) wordt ter voorbereiding van de live training gebruikt. Op die manier haal je eruit wat erin zit! Lees meer…

Iedere organisatie, ieder persoon is anders. Dat vraagt om een unieke aanpak. Wij kijken graag met je mee waar de behoefte ligt en passen de inhoud van de training daarop aan. Zodat jullie eruit halen wat erin zit! De training wordt incompany gegeven.

Wat levert de training Feedback op?

 • Groei door reflectie
 • Constructieve feedback kunnen geven
 • Op een juiste manier feedback kunnen ontvangen
 • Kennis over het belang van een feedbackcultuur
 • Inzicht in hoe je een feedback cultuur creëert
 • Teambuilding en -verbinding
Wat levert de training Feedback op?

Download de brochure

Meer informatie nodig? In onze brochure vind je alle informatie die je nodig hebt over het leiderschapsprogramma ‘Training Feedback’.

Download de brochure

Aanpak tijdens de training Feedback

Het uitgangspunt van elke training die wij verzorgen is: haal eruit wat erin zit! Onze aanpak is persoonlijk en interactief. Er is ruimte om te experimenteren en de training is gericht op het opdoen van (succes)ervaringen. We hebben een nieuwsgierige houding en stimuleren de verbinding.

 • Persoonlijk
 • Interactief
 • Experimenteren
 • Krachtig
 • Ervaringsgericht
 • Verbindend
Aanpak tijdens de training Feedback

Wat zeggen jullie voorgangers?

Hele fijne samenwerking! Zowel tijdens alle voorbereidingen en de dag zelf is alles vlekkeloos verlopen. Aangezien we een dag voor 130 man organiseerden was het een flinke organisatie, maar ZakelijkeTrainer heeft ons geweldig bijgestaan in de organisatie ervan.Marnik VerschoorZakelijketrainer.nl
10/10
Positief en leerzaam. Ook de aanloop richting de workshop ging fijn, er was goed contact.TessaZakelijketrainer.nl
10/10
Het was heel prettig dat we het programma op maat konden afstemmen zodat onze wensen en trainingsdoelen goed behandeld konden worden.GerdaZakelijketrainer.nl
10/10

De investering

De investering is afhankelijk van de groepsgrootte en de duur van de training. De training Feedback is al te boeken vanaf 2990 euro (exclusief 21% btw) voor een dag.

Neem voor een offerte op maat contact op via info@zakelijketrainer.nl of bel 085-0608940.


Direct een offerte aanvragen
Download de brochure