Workshop Projectmanagement

Als (project) manager is je geen uitdaging te groot. Je houdt ervan ambitieuze doelen te realiseren, in samenwerking met een (multidisciplinair) team en binnen een bepaald tijdsbestek. Tijdens de workshop Projectmanagement ontdek je samen met je collega’s hoe je jouw rol kan uitbouwen.

Offerte aanvragen
Brochure downloaden

Waarom de workshop Projectmanagement?

 • Je wilt jouw leidende rol binnen het project optimaal invullen
 • Je ontdekt hoe je effectief draagvlak creëert voor jouw project
 • Je krijgt inzicht in hoe je optimaal kunt samenwerken met andere projectleden
 • Je leert je stakeholders succesvol te betrekken bij de voortgang
 • Je wilt je invloed op het eindresultaat vergroten

De workshop Projectmanagement in het kort

Hoe breng je je project, binnen tijd en budget, succesvol naar de eindstreep? Dat is de belangrijkste vraag die je als projectmanager moet beantwoorden. Tijdens de workshop Projectmanagement leer je hoe je een stevige basis legt voor een succesvol project. Aan de hand van de theorie nemen we de belangrijkste onderdelen van een projectplan door.

Tijdens de workshop Projectmanagement krijg je inzicht in wat een project succesvol maakt en hoe je jouw invloed op het succes kunt vergroten. Ook maak je kennis met verschillende projectmanagement methoden, zoals LEAN en de AGILE techniek Scrum.

Door middel van interactieve oefeningen ervaar je het belang van goede communicatie. Hoe zorg je voor een win-win situatie? Hoe ga je als projectleider om met de verschillen binnen het projectteam? Wat is jouw kwaliteit en uitdaging als manager van een project? De actieve oefeningen helpen je te ervaren wat werkt en wat niet werkt. Zodat je het project met vertrouwen tot een goed resultaat kunt brengen.

Ieder project, iedere (project) manager is anders. Dat vraagt om een unieke aanpak. Wij kijken graag met je mee waar de behoefte ligt en passen de inhoud van de workshop daarop aan. Zodat jullie eruit halen wat erin zit! De workshop wordt incompany gegeven.

Wat levert de workshop Projectmanagement op?

 • Kennis van de verschillende projectmanagement methoden
 • Inzicht in hoe je je projectplan naar een hoger niveau tilt
 • Weten hoe je mensen motiveert en in beweging brengt
 • Omgaan met weerstand en kritiek in de organisatie
 • Optimale onderlinge samenwerking in het projectteam
 • Effectief stakeholdermanagement
Wat levert de workshop Projectmanagement op?

Download de brochure

Meer informatie nodig? In onze brochure vind je alle informatie die je nodig hebt over het leiderschapsprogramma ‘Workshop Projectmanagement’.

Download de brochure

Aanpak tijdens de workshop Projectmanagement

Het uitgangspunt van elke workshop die wij verzorgen is: haal eruit wat erin zit! Onze aanpak is persoonlijk en interactief. Er is ruimte om te experimenteren en de workshop is gericht op het opdoen van (succes)ervaringen. We hebben een nieuwsgierige houding en stimuleren de verbinding.

 • Persoonlijk
 • Interactief
 • Experimenteren
 • Krachtig
 • Ervaringsgericht
 • Verbindend
Aanpak tijdens de workshop Projectmanagement

Wat zeggen jullie voorgangers?

Hele fijne samenwerking! Zowel tijdens alle voorbereidingen en de dag zelf is alles vlekkeloos verlopen. Aangezien we een dag voor 130 man organiseerden was het een flinke organisatie, maar ZakelijkeTrainer heeft ons geweldig bijgestaan in de organisatie ervan.Marnik VerschoorZakelijketrainer.nl
10/10
Prettige samenwerking. Fijn dat Zakelijke Trainer zich heeft verdiept in onze branche, processen en taken door middel van een bedrijfsbezoek. Voorafgaand aan de workshop ook de presentatie met elkaar doorgenomen. Top!Robin overbeek BloemZakelijketrainer.nl
10/10
Positief. Ik moest op redelijk korte termijn een trainer vinden die een workshop kon verzorgen en dat is dankzij zakelijketrainer.nl gelukt. Er werd meegedacht over mogelijke onderwerpen en meteen actie ondernomen om de beschikbaarheid van trainers te checken. Niels van GeffenZakelijketrainer.nl
8/10

De investering?

De investering is afhankelijk van de groepsgrootte en de duur van de workshop. De workshop Projectmanagement is al te boeken vanaf 1195 euro (exclusief 21% btw).

Neem voor een offerte op maat contact op via info@zakelijketrainer.nl of bel 085-0608940.


Direct een offerte aanvragen
Download de brochure