Training Persoonlijke effectiviteit

De training Persoonlijk leiderschap is uitermate geschikt voor leidinggevenden en professionals die het beste uit zichzelf willen halen en meer regie willen uitoefenen op hun zakelijke ambities en/of persoonlijke doelen om zo grip te krijgen op hun persoonlijke ontwikkeling.

Offerte aanvragen
Brochure downloaden

Wat leer je tijdens de training Persoonlijke effectiviteit?

 • Hoe je je eigen agenda de baas blijft
 • Hoe je bewuster kunt kiezen en krachtiger ‘ja’ en ‘nee’ zegt
 • Verschillende technieken om je persoonlijke effectiviteit te vergroten
 • Wat ervoor nodig is om je te focussen op de zaken die écht belangrijk zijn
 • Hoe je een win-win situatie kunt creëren voor jou én je collega’s
 • Hoe je meer balans en rust in je agenda (leven) creëert

De training Persoonlijke effectiviteit in het kort

Hoe blijf je je eigen agenda de baas? Je wilt de goede dingen goed doen. Alleen kom je tijd te kort. Tijdens de training Persoonlijke effectiviteit gaan we op zoek naar de oorzaak. Je leert bewuste keuzes te maken en technieken om slimmer met je tijd om te gaan.

Want harder werken is meestal niet de oplossing. Wat maakt dat je werk zoveel tijd vraagt? Er zijn zoveel uitnodigingen en/of verplichtingen die je pad kruisen op je werk, het is onmogelijk om álles te doen.

Kies je bewust voor jouw activiteiten, of vind je het moeilijk om nee te zeggen? Welke technieken helpen je jouw keuzes beter te onderbouwen naar je collega’s of leidinggevende? En welke technieken helpen je vervolgens efficiënt met je tijd om te gaan?

Tijdens de training leer je hoe je niet harder maar slimmer kunt werken. Je ontdekt je eigen belemmerende patronen en krijgt handvatten om dit om te buigen. Aan de hand van praktijkoefeningen ervaar je hoe je het goede uit elke situatie haalt, zonder jezelf voorbij te rennen.

Ieder team, ieder persoon is anders. Dat vraagt om een unieke aanpak. Wij kijken graag met je mee waar de behoefte ligt en passen de inhoud van de training daarop aan. Zodat jullie eruit halen wat erin zit! De training wordt incompany gegeven.

Wat levert de training Persoonlijke effectiviteit op?

 • Inzicht, overzicht en balans in je eigen werkwijze
 • Effectief je tijd indelen en prioriteiten stellen
 • Op de juiste momenten nee kunnen zeggen
 • De vaardigheid om je cirkel van invloed te vergroten
 • Verlaagde werkdruk en minder stress
Wat levert de training Persoonlijke effectiviteit op?

Download de brochure

Meer informatie nodig? In onze brochure vind je alle informatie die je nodig hebt over het leiderschapsprogramma ‘Training Persoonlijke effectiviteit’.

Download de brochure

Aanpak tijdens de training Persoonlijke effectiviteit

Het uitgangspunt van elke training die wij verzorgen is: haal eruit wat erin zit! Onze aanpak is persoonlijk en interactief. Er is ruimte om te experimenteren en de training is gericht op het opdoen van (succes)ervaringen. We hebben een nieuwsgierige houding en stimuleren de verbinding.

 • Persoonlijk
 • Interactief
 • Experimenteren
 • Krachtig
 • Ervaringsgericht
 • Verbindend
Aanpak tijdens de training Persoonlijke effectiviteit

Wat zeggen jullie voorgangers?

Erg positief, er werd snel contact opgenomen voor het beantwoorden van vragen. Daarnaast werd er erg goed geluisterd naar de wensen en hieraan voldaan.Angela BarendregtZakelijketrainer.nl
10/10
Prettig. Snelle reactie, goed meedenken. De geboden workshop sloot direct goed aan op onze wens dus veel maatwerk was niet nodig, maar er werd zeker meegedacht hoe we het zo goed mogelijk voor onze doelgroep konden aanbieden. IrisZakelijketrainer.nl
10/10
Fijne samenwerking. Goede communicatie vooraf zodat we konden aangeven waar we naar op zoek waren. Ook op de dag zelf werd ongeveer halverwege gevraagd of de workshop voldeed aan onze verwachting en werden er verschillende opties aangeboden om de rest van de workshop zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de wensen van ons team.Diana Hoogeboom Zakelijketrainer.nl
9/10
Prettige samenwerking. Fijn dat Zakelijke Trainer zich heeft verdiept in onze branche, processen en taken door middel van een bedrijfsbezoek. Voorafgaand aan de workshop ook de presentatie met elkaar doorgenomen. Top!Robin overbeek BloemZakelijketrainer.nl
10/10

De investering?

De investering is afhankelijk van de groepsgrootte en de duur van de training. De training Persoonlijke effectiviteit is al te boeken vanaf 2990 euro (exclusief 21% btw) voor een dag.

Neem voor een offerte op maat contact op via info@zakelijketrainer.nl of bel 085-0608940.


Direct een offerte aanvragen
Download de brochure