Training Vitaliteit

De training Vitaliteit is speciaal ontwikkeld voor teams die hun vitaliteit willen vergroten, gezamenlijk en als individu. Voor hen die met een positieve energie een duurzame bijdrage aan hun omgeving willen leveren.

Offerte aanvragen
Brochure downloaden

Wat leer je tijdens de training Vitaliteit?

 • Wat er nodig is voor duurzame vitaliteit
 • Hoe je je behoeften(h)erkent en jezelf in balans brengt
 • Welke factoren stress veroorzaken bij jezelf en bij je collega’s
 • Hoe je oog voor elkaars welzijn kunt hebben
 • Wat je kunt doen om ‘vitaliteit’ onderwerp van gesprek te maken
 • Hoe jullie elkaar kunnen ondersteunen bij het vergroten van vitaliteit

De training Vitaliteit in het kort

Lekker in je vel zitten, dat geeft jezelf én je collega’s energie. Vitale mensen zijn goedgehumeurd, gemotiveerd en veerkrachtig. Hoe vergroot je je vitaliteit, als persoon, team of organisatie?

Weten wat je belangrijk vindt, geeft energie. En houvast, om je vitaliteit te verbeteren. Je leert wat je energie geeft en we reiken je handvatten aan om ruimte te maken voor datgene wat jij belangrijk vind. Dit geeft meer grip op je gezondheid, mentaal en fysiek.

Vitaliteit begint bij jezelf. Door bewuste keuzes te maken. Op het gebied van voeding of beweging, maar ook qua gedachten. Wat je denkt, bepaalt mede wat je doet. En hoe je omgaat met tegenslag, want je hebt niet alles in eigen hand. Tijdens de training leer je hoe je jezelf veerkrachtig en in balans houdt, zowel thuis als op het werk.

Want wie zich goed voelt, zorgt beter voor zichzelf én zijn omgeving.

Extra – online training Vitaliteit

Voor dit specifieke onderwerp bestaat de mogelijkheid om voorafgaand aan de bijeenkomst een online training te volgen over vitaliteit. In deze 2,5 uur durende training leer je meer over het begrip vitaliteit en hoe je dat voor jezelf kan vergroten. De online training bestaat uit video’s, theorie, oefeningen en reflectievragen. Deze training is te volgen op elk gewenst tijdstip. Jouw input (en die van je collega’s) wordt gebruikt ter voorbereiding van de live training. Op die manier haal je eruit wat erin zit! Lees meer…

Ieder team, ieder persoon is anders. Dat vraagt om een unieke aanpak. Wij kijken graag met je mee waar de behoefte ligt en passen de inhoud van de training daarop aan. Zodat jullie eruit halen wat erin zit! De training wordt incompany gegeven.

Wat levert de training Vitaliteit op?

 • Inzicht in vitaliteitsversterkende factoren
 • Bewust van persoonlijke behoeften en uitdagingen
 • Kunnen herkennen van stressfactoren, bij jezelf en bij anderen
 • Besef van hoe je positieve energie krijgt en geeft
 • Bewust van de invloed van gedachten op je gedrag
 • Kunnen voorkomen van stress of uitval
Wat levert de training Vitaliteit op?

Download de brochure

Meer informatie nodig? In onze brochure vind je alle informatie die je nodig hebt over het leiderschapsprogramma ‘Training Vitaliteit’.

Download de brochure

Aanpak tijdens de training Vitaliteit

Het uitgangspunt van elke training die wij verzorgen is: haal eruit wat erin zit! Onze aanpak is persoonlijk en interactief. Er is ruimte om te experimenteren en de training is gericht op het opdoen van (succes)ervaringen. We hebben een nieuwsgierige houding en stimuleren de verbinding.

 • Persoonlijk
 • Interactief
 • Experimenteren
 • Krachtig
 • Ervaringsgericht
 • Verbindend
Aanpak tijdens de training Vitaliteit

Wat zeggen jullie voorgangers?

Positief. Ik moest op redelijk korte termijn een trainer vinden die een workshop kon verzorgen en dat is dankzij zakelijketrainer.nl gelukt. Er werd meegedacht over mogelijke onderwerpen en meteen actie ondernomen om de beschikbaarheid van trainers te checken. Niels van GeffenZakelijketrainer.nl
8/10
Prettige samenwerking. Fijn dat Zakelijke Trainer zich heeft verdiept in onze branche, processen en taken door middel van een bedrijfsbezoek. Voorafgaand aan de workshop ook de presentatie met elkaar doorgenomen. Top!Robin overbeek BloemZakelijketrainer.nl
10/10
Fijne samenwerking. Goede communicatie vooraf zodat we konden aangeven waar we naar op zoek waren. Ook op de dag zelf werd ongeveer halverwege gevraagd of de workshop voldeed aan onze verwachting en werden er verschillende opties aangeboden om de rest van de workshop zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de wensen van ons team.Diana Hoogeboom Zakelijketrainer.nl
9/10

De investering?

De investering is afhankelijk van de groepsgrootte en de duur van de training. De training Vitaliteit is al te boeken vanaf 2990 euro (exclusief 21% btw) voor een dag.

Neem voor een offerte op maat contact op via info@zakelijketrainer.nl of bel 085-0608940.


Direct een offerte aanvragen
Download de brochure