Training Stressmanagement

De training Stressmanagement is populair onder leidinggevenden en professionals die op zoek zijn naar een evenwichtige balans tussen uitdagende werkzaamheden en ruimte voor ontspanning en plezier.

Offerte aanvragen
Brochure downloaden

Wat leer je tijdens de training Stressmanagement?

 • Hoe je stress op tijd kunt herkennen, bij jezelf en bij anderen
 • Wat stress veroorzaakt en hoe je dit bij kunt sturen
 • Wat efficiënter werken je te bieden heeft
 • Welke stressmanagementtechnieken er zijn
 • Hoe je veerkrachtig omgaat met werkdruk
 • Wat ervoor nodig is om effectief je eigen grenzen aan te geven

De training Stressmanagement in het kort

Wanneer spreek je van gezonde stress en wanneer gaat het te ver? Je lichaam geeft het antwoord. Een beetje stress kan geen kwaad, maar als je langdurig te maken hebt met grote werkdruk kan dit je werkplezier en gezondheid beïnvloeden. Als jij op zulke momenten stress kan managen, dan heb jij daar zeker profijt van. En je collega’s ook.

Tijdens de training Stressmanagement leer je hoe je stress de baas bent. Samen onderzoeken we welke factoren jou en je collega’s stress opleveren en hoe je de signalen van je lichaam herkent. Vroegtijdig, want voorkomen is beter dan genezen.

Hoe jij met stress omgaat, heeft voor een groot deel met jouzelf te maken. Kun je nee zeggen? Doe jij het werk wat je leuk vindt en wat je aan kunt? Heb je een hoge werkdruk? Tijdens de training Stressmanagement leren we jou efficiënt werken. Nee durven zeggen, is daarbij een belangrijke stap. We doen assertiviteitsoefeningen zodat jij ervaart hoe het is wanneer je daadkrachtig optreedt en kunt delegeren.

Extra – online training Stress de baas:

Voor dit specifieke onderwerp bestaat de mogelijkheid om voorafgaand aan de training een online training te volgen over ‘Stress de baas’. In deze 2,5 uur durende training leren de deelnemers meer over stress. Hoe werkt het in je hersenen? Welke triggers zorgen voor stress? Hoe kun je er constructief mee omgaan? De deelnemers gaan individueel aan de slag met het bekijken van video’s, doornemen van de theorie en het maken van oefeningen en reflectievragen. Deze training is te volgen op elk gewenst tijdstip en de input van de deelnemers kan gebruikt worden ter voorbereiding van de fysieke bijeenkomst. Op die manier haal je eruit wat erin zit! Lees meer…

Ieder team, ieder persoon is anders. Dat vraagt om een unieke aanpak. Wij kijken graag met je mee waar de behoefte ligt en passen de inhoud van de training daarop aan. Zodat jullie eruit halen wat erin zit! De training wordt incompany gegeven.

Wat levert de training Stressmanagement op?

 • Grip op je eigen agenda én vitaliteit
 • Effectief je tijd indelen en prioriteiten stellen
 • Bewust van persoonlijke behoeften en uitdagingen
 • Kennis van ‘coping mechanismes en hoe deze werken
 • Veerkrachtig omgaan met werkdruk en vaardigheid om rust te creëren
Wat levert de training Stressmanagement op?

Download de brochure

Meer informatie nodig? In onze brochure vind je alle informatie die je nodig hebt over het leiderschapsprogramma ‘Training Stressmanagement’.

Download de brochure

Aanpak tijdens de training Stressmanagement

Het uitgangspunt van elke training die wij verzorgen is: haal eruit wat erin zit! Onze aanpak is persoonlijk en interactief. Er is ruimte om te experimenteren en de training is gericht op het opdoen van (succes)ervaringen. We hebben een nieuwsgierige houding en stimuleren de verbinding.

 • Persoonlijk
 • Interactief
 • Experimenteren
 • Krachtig
 • Ervaringsgericht
 • Verbindend
Aanpak tijdens de training Stressmanagement

Wat zeggen jullie voorgangers?

Zeer goed, er was goed contact in de voorbereidende fase en aan onze suggesties werd ook gehoor gegeven.Sandra van MaanenZakelijketrainer.nl
10/10
Fijne samenwerking. Goede communicatie vooraf zodat we konden aangeven waar we naar op zoek waren. Ook op de dag zelf werd ongeveer halverwege gevraagd of de workshop voldeed aan onze verwachting en werden er verschillende opties aangeboden om de rest van de workshop zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de wensen van ons team.Diana Hoogeboom Zakelijketrainer.nl
9/10
Prettig. Snelle reactie, goed meedenken. De geboden workshop sloot direct goed aan op onze wens dus veel maatwerk was niet nodig, maar er werd zeker meegedacht hoe we het zo goed mogelijk voor onze doelgroep konden aanbieden. IrisZakelijketrainer.nl
10/10

De investering?

De investering is afhankelijk van de groepsgrootte en de duur van de training. De training Stressmanagement is al te boeken vanaf 2990 euro (exclusief 21% btw) voor een dag.

Neem voor een offerte op maat contact op via info@zakelijketrainer.nl of bel 085-0608940.


Direct een offerte aanvragen
Download de brochure