Training Energiemanagement

De training Energiemanagement is speciaal ontwikkeld voor managers en professionals die hun energie optimaal willen benutten om hun productiviteit én plezier op het werk te verhogen.

Offerte aanvragen
Brochure downloaden

Wat leer je tijdens de training Energiemanagement?

 • Hoe je de dag energiek kunt beginnen én eindigen
 • Wat vermoeidheid veroorzaakt en hoe je dit bij kunt sturen
 • Je bewust te worden van hoe je efficiënt gebruik maakt van je reserves
 • Hoe je veerkrachtig om kunt gaan met werkdruk
 • Wat is ervoor nodig is om te ontspannen en plezierig te werken

De training Energiemanagement in het kort

Hoe vind je een evenwichtige balans tussen presteren en ontspannen? Het antwoord schuilt in je energiepeil. Als mens zijn we in staat tot het leveren van topprestaties, fysiek en mentaal. Ten minste… zolang we tegenwicht bieden in de vorm van plezier en ontspanning. Hoe doe je dat?

Tijdens de training Energiemanagement leer je jezelf beter kennen en krijg je inzicht in jouw persoonlijke energiehuishouding. Samen onderzoeken we welke factoren jou energie kosten, en met welke signalen jouw lichaam dat aangeeft. Ook staan we stil bij wat jou energie geeft. Je ontvangt handvatten om energienemers en energiegevers met elkaar in balans te brengen.

Op welke momenten ben jij op je best en voel je je het meest energiek? In hoeverre houd je daar rekening mee bij het indelen van je werkzaamheden? Energiemanagement gaat verder dan goed eten en voldoende slapen. Ontdek hoe je efficiënt gebruik maakt van je reserves, zodat je productief én met plezier je werk kunt doen.

Extra – online training Vitaliteit

Voor dit specifieke onderwerp bestaat de mogelijkheid om voorafgaand aan de live bijeenkomst een online training te volgen over vitaliteit. In deze 2,5 uur durende training leer je meer over het begrip vitaliteit en hoe je jouw eigen vitaliteit kan optimaliseren. De online training bestaat uit video’s, theorie, oefeningen en reflectievragen. Deze training is te volgen op elk gewenst tijdstip. Jouw input (en die van jouw collega’s) wordt gebruikt ter voorbereiding van de live training. Op die manier haal je eruit wat erin zit! Lees meer...

Ieder team, ieder persoon is anders. Dat vraagt om een unieke aanpak. Wij kijken graag met je mee waar de behoefte ligt en passen de inhoud van de training daarop aan. Zodat jullie eruit halen wat erin zit! De training wordt incompany gegeven.

Wat levert de training Energiemanagement op?

 • Grip op je prestaties, op elk moment van de dag
 • Effectief gebruik maken van jouw energieke momenten
 • Bewust van energiegevers en energienemers
 • Kennis van energiemanagement en invloedsfactoren
 • Veerkrachtig omgaan met werkdruk en vaardigheid om rust te creëren
Wat levert de training Energiemanagement op?

Download de brochure

Meer informatie nodig? In onze brochure vind je alle informatie die je nodig hebt over het leiderschapsprogramma ‘Training Energiemanagement’.

Download de brochure

Aanpak tijdens de training Energiemanagement

Het uitgangspunt van elke training die wij verzorgen is: haal eruit wat erin zit! Onze aanpak is persoonlijk en interactief. Er is ruimte om te experimenteren en de training is gericht op het opdoen van (succes)ervaringen. We hebben een nieuwsgierige houding en stimuleren de verbinding.

 • Persoonlijk
 • Interactief
 • Experimenteren
 • Krachtig
 • Ervaringsgericht
 • Verbindend
Aanpak tijdens de training Energiemanagement

Wat zeggen jullie voorgangers?

Positief. Ik moest op redelijk korte termijn een trainer vinden die een workshop kon verzorgen en dat is dankzij zakelijketrainer.nl gelukt. Er werd meegedacht over mogelijke onderwerpen en meteen actie ondernomen om de beschikbaarheid van trainers te checken. Niels van GeffenZakelijketrainer.nl
8/10
Hele fijne samenwerking! Zowel tijdens alle voorbereidingen en de dag zelf is alles vlekkeloos verlopen. Aangezien we een dag voor 130 man organiseerden was het een flinke organisatie, maar ZakelijkeTrainer heeft ons geweldig bijgestaan in de organisatie ervan.Marnik VerschoorZakelijketrainer.nl
10/10
Prettig. Snelle reactie, goed meedenken. De geboden workshop sloot direct goed aan op onze wens dus veel maatwerk was niet nodig, maar er werd zeker meegedacht hoe we het zo goed mogelijk voor onze doelgroep konden aanbieden. IrisZakelijketrainer.nl
10/10

De investering?

De investering is afhankelijk van de groepsgrootte en de duur van de training. De training Energiemanagement is al te boeken vanaf 2790 euro (exclusief 21% btw) voor een dag.
Neem voor een offerte op maat contact op via info@zakelijketrainer.nl of bel 085-0608940.


Direct een offerte aanvragen
Download de brochure