Sanne Keulers

Met enthousiasme inspireert Sanne Keulers je om net iets verder te kijken dan je gewend bent. Deelnemers van haar trainingen en workshops voelen zich vrij om te experimenteren met nieuwe benaderingen en vaardigheden. De praktische tools die zij aanreikt, helpen om het geleerde ook daadwerkelijk te integreren in werk- en privéleven.

Sanne kiest in haar trainingen voor een persoonlijke benadering, waarin ieder met zijn eigen doelen aan de slag kan gaan. Op een ongedwongen en ontspannen manier leren deelnemers zichzelf beter kennen en komen vol nieuwe energie terug van haar training.

Offerte aanvragen
Brochure downloaden

Haar expertises

Communicatie

Persoonlijke effectiviteit

Personal branding

Feedback

Dance like nobody is watching, Love like you have never been hurt before, Sing like nobody is listening, Work like you don’t need the money and Live like it’s heaven on earth.

“Door geregeld stil te staan bij hoe het gaat. Het betekent letterlijk stilstaan, zodat ik verbinding hou met wat er vanbinnen afspeelt en niet wordt mee gesleept door de waan van de dag. En het betekent dat ik geregeld onderzoek of de dingen die ik doe, kloppen met wat ik echt belangrijk vind. Dat ze voor mij waarde toevoegen. Soms doe ik dit alleen, soms met een collega, vriend of familielid. Het is altijd fijn dat iemand je een spiegel kan voorhouden, hierdoor ontdek ik weer nieuwe dingen over mezelf en kan ik tijdig mijn acties bijsturen”