Ontwikkelprogramma Young Professionals

Verbindend leiderschap zorgt ervoor dat mensen vanuit hun kracht een toegevoegde waarde bieden aan (de missie van) een organisatie. Je creëert een speelveld waarin vertrouwen, vrijheid en verbinding de boventoon voert! Maar hoe doe je dat? Daar gaan we mee aan de slag tijdens het leiderschapsprogramma Verbindend leiderschap. We zetten in op een verandering van binnenuit. Uiteraard stemmen we de inhoud en oefeningen af op jullie situatie. Het leiderschapsprogramma is maatwerk.

Offerte aanvragen
Brochure downloaden

Zelfontwikkeling

Young professionals zitten met vragen als: “wie ben ik?”, “waar ben ik goed in?” en “hoe kan ik van waarde zijn?”. Hun zelfkennis en zelfsturing is nog in ontwikkeling. Regie pakken, omgaan met werkdruk en het maken van keuzes is niet gemakkelijk. Denk maar aan de vele young professionals die in een burn-out raken. Daarnaast hebben ze nog allerlei persoonlijke- en communicatieve vaardigheden te ontwikkelen, zoals op een effectieve manier omgaan met feedback, grenzen aangeven en prioriteiten stellen.

De young professional in zijn kracht

Tijdens het ontwikkelprogramma Young Professionals krijgen de deelnemers handvatten om te ontdekken hoe zij kunnen floreren. Doordat ze weten waar ze voor staan, waar hun kracht ligt én wat hun uitdagingen zijn, kunnen zij hun plek innemen als authentiek persoon en bevlogen professional. Hun enthousiasme, energie, creatief vermogen en moderne manier van kijken naar de huidige werkstructuren is erg waardevol voor een organisatie. Aandacht en ruimte bieden aan deze innovatieve opvattingen, maakt dat de organisatie goud in handen heeft.

Dit leer je binnen het ontwikkelprogramma Young Professionals

Doordat jullie met een team deelnemen aan een incompany training of workshop kunnen we de inhoud geheel afstemmen op jullie wensen.

Persoonlijk leiderschap

Verbinden met jezelf
Drijfveren en behoeften
Vertrouwen en autonomie
Kwaliteiten en uitdagingen
Energiemanagement
Persoonlijke ontwikkelwens
Persoonlijk actieplan

Sociale intelligentie

Hoe zie jij jezelf?
Hoe zien anderen jou?
Communicatiestijlen
(360 graden) Feedback
Systemisch kijken

Mentale veerkracht

Denk- en gedragspatronen in beeld
Werking van je hersenen
Stressgedachten transformeren
Mindfulness
Omgaan met emoties

Communicatie

Personal branding
Persoonlijke pitch
Netwerken
Positief assertief
Onderhandelen
Invloed vergroten

Deel van het geheel

Holistisch kijken
Universele behoeften
Zingeving en persoonlijke missie
Bijdragen aan het grotere geheel
Plek in het systeem innemen
Verbinding op afstand

340+ klanten waren je al voor

Onze klanten zijn niet alleen zeer te spreken over de inhoud van onze trainingen en ontwikkel-programma’s, zij waarderen ook onze persoonlijke, snelle en vriendelijke benadering. Onze opdrachtgevers beoordelen onze dienst dan ook met 8.9!

Positief en leerzaam. Ook de aanloop richting de workshop ging fijn, er was goed contact.TessaZakelijketrainer.nl
10/10
Erg positief, er werd snel contact opgenomen voor het beantwoorden van vragen. Daarnaast werd er erg goed geluisterd naar de wensen en hieraan voldaan.Angela BarendregtZakelijketrainer.nl
10/10
Zeer goed, er was goed contact in de voorbereidende fase en aan onze suggesties werd ook gehoor gegeven.Sandra van MaanenZakelijketrainer.nl
10/10
Het was heel prettig dat we het programma op maat konden afstemmen zodat onze wensen en trainingsdoelen goed behandeld konden worden.GerdaZakelijketrainer.nl
10/10
Hele fijne samenwerking! Zowel tijdens alle voorbereidingen en de dag zelf is alles vlekkeloos verlopen. Aangezien we een dag voor 130 man organiseerden was het een flinke organisatie, maar ZakelijkeTrainer heeft ons geweldig bijgestaan in de organisatie ervan.Marnik VerschoorZakelijketrainer.nl
10/10
Prettige samenwerking. Fijn dat Zakelijke Trainer zich heeft verdiept in onze branche, processen en taken door middel van een bedrijfsbezoek. Voorafgaand aan de workshop ook de presentatie met elkaar doorgenomen. Top!Robin overbeek BloemZakelijketrainer.nl
10/10

Download de brochure

Meer informatie nodig? In onze brochure vind je alle informatie die je nodig hebt over het leiderschapsprogramma ‘Ontwikkelprogramma Young Professionals’.

Download de brochure

De opbouw van het programma

Het ontwikkelprogramma Young Professionals heeft een vaste opbouw om een zo effectief en duurzaam mogelijk resultaat te creëren. We verdelen de meetings over één jaar en monitoren het proces nauwkeurig. We zorgen voor een prettige mix van theorie en praktijk, zodat iedere leerstijl aan de orde komt.

8 live dagen (fysiek of online)

Tijdens deze dagen gaan we aan de slag met de thema’s uit het programma. We zetten in op persoonlijke reflectie en gaan het gesprek met elkaar aan. Aan de hand van praktische oefeningen trainen we verschillende vaardigheden en ervaren zij direct wat wel en niet voor hen werkt. We geven waardevolle tips en tricks maar bieden hen vooral diepgaande inzichten. We sluiten de dag af met een opdracht.

7 dagdelen online coaching (supervisie)

Deze momenten worden idealiter 2 tot 3 weken na de live dag georganiseerd en zijn bedoeld om dieper in te gaan op de stof. We bespreken de opdracht die zij mee hebben gekregen en behandelen de vragen of opmerkingen die er zijn. Er is ruimte voor coaching, nog meer oefenen en diepgaande reflectie. We bewegen mee op de behoefte die er op dat moment is.

3 online trainingsmodules

Ter voorbereiding van de live dagen zijn er 3 online trainingsmodules van 2,5 tot 3 uur die zij op een eigen gekozen moment volgen. Zij krijgen toegang tot een persoonlijke online leeromgeving. Aan de hand van filmpjes, opdrachten en visuals wordt de theorie over het betreffende onderwerp gedeeld. De (reflectie) antwoorden die de deelnemers online invullen, gebruiken we als input voor de live dagen.

Onze programma’s zijn volledig op maat

Integenstelling tot veel andere aanbieders bieden wij maatwerk programma’s aan. Volledig afgestemd op jullie wensen en situatie.

Wat het programma daadwerkelijk oplevert?

 • Versterkt zelfvertrouwen en zelfregie
 • Verbinding met zichzelf, collega’s en de organisatie
 • Soft skills: onderhandelen, netwerken, feedback, creatief denken
 • Vitale en energieke young professionals: burn-out preventie
 • Zingeving en persoonlijke missie: unieke bijdrage
 • Personal branding en krachtige presentatie
 • Verbindend communiceren: meer openheid en betrokkenheid

Het uitgangspunt van elk leiderschapsprogramma

 • We werken met kleine groepen: minimaal 6 en maximaal 10 personen
 • Onze aanpak is persoonlijk en interactief
 • Er is ruimte om te experimenteren en het programma is gericht op het opdoen van (succes)ervaringen
 • We hebben een nieuwsgierige houding en stimuleren de verbinding
 • Kennis over Verbindend leiderschap

De investering?

De exacte investering is afhankelijk van de groepsgrootte. Het ontwikkelprogramma Young Professionals is al te boeken vanaf 3.395 euro per persoon (exclusief 21% btw).

Neem voor een offerte op maat contact op via info@zakelijketrainer.nl of bel 085-0608940.


Direct een offerte aanvragen
Download de brochure