Programma’s

Op zoek naar een duurzaam ontwikkelprogramma op het gebied van Leiderschap, Teamontwikkeling, Persoonlijke ontwikkeling, Young professionals of Vitaliteit? Klik dan op een onderstaand programma voor meer informatie!

Offerte aanvragen
Meer informatie

Holistische benadering

Onze programma’s zijn ontwikkeld vanuit een Holistische benadering. Dat wil zeggen dat we inzetten op het optimaal functioneren van de deelnemers, op alle gebieden van zijn of haar leven. Met aandacht voor iemands fysieke, mentale, emotionele, sociale en spirituele groei.

Wij trainen met kleine groepen, op locatie door heel Nederland of online. Wil jij meer weten? Klik dan op het onderwerp van jouw keuze en ontdek de mogelijkheden.

Ontwikkelprogramma Young Professionals

Verbindend leiderschap zorgt ervoor dat mensen vanuit hun kracht een toegevoegde waarde bieden aan (de missie van) een organisatie. Je creëert een speelveld waarin vertrouwen, vrijheid en verbinding de boventoon voert! Maar hoe doe je dat? Daar gaan we mee aan de slag tijdens het leiderschapsprogramma Verbindend leiderschap. We zetten in op een verandering van binnenuit. Uiteraard stemmen we de inhoud en oefeningen af op jullie situatie. Het leiderschapsprogramma is maatwerk.

Meer informatie: Ontwikkelprogramma Young Professionals

Persoonlijke ontwikkeling jaarprogramma

Persoonlijke ontwikkeling. Bij het ene bedrijf staat het hoog op de agenda, de ander geeft er weinig om. En toch is persoonlijke ontwikkeling de fundering van elke moderne organisatie. Het is namelijk niet meer van deze tijd om onze werknemers alleen maar als professional te zien, en niet als mens. Om hen alleen af te rekenen op hun output en niet te waarderen voor wie ze zijn. Daarom biedt het jaarprogramma Persoonlijke ontwikkeling jullie medewerkers ruimte voor het vergroten van zelfkennis en groei.

Meer informatie: Persoonlijke ontwikkeling jaarprogramma

Teamontwikkeling

Tijdens het Teamontwikkeling jaarprogramma werken we aan het versterken van de verbinding. Verbinding met jezelf, je collega’s én de organisatie. Dat is onmisbaar om effectief samen te werken en optimaal te functioneren als team. Wij zetten in op een verandering van binnenuit. Uiteraard stemmen we de inhoud en oefeningen af op jullie situatie. Het Teamontwikkeling jaarprogramma is maatwerk.

Meer informatie: Teamontwikkeling

Verbindend leiderschap

Creër een speelveld waarin vertrouwen, vrijheid en verbinding de boventoon voert! Hoe je dat doet? Dat leer je in het leiderschapsprogramma ‘Verbindend Leiderschap’!

Meer informatie: Verbindend leiderschap

Vitaliteitsprogramma

Het Vitaliteitsprogramma vergroot persoonlijke fitheid op elk gebied: fysiek, mentaal, emotioneel, sociaal en spiritueel. Tijdens het Vitaliteitsprogramma kiezen we voor een holistische aanpak. Dat wil zeggen dat we een brede visie op het menszijn hanteren. Wij zetten in op een verandering van binnenuit. Kiezen voor vitale medewerkers betekent kiezen voor een vitale organisatie met minder ziekteverzuim en optimale effectiviteit. Het Vitaliteitsprogramma is maatwerk: we stemmen de inhoud en oefeningen af op jullie situatie.

Meer informatie: Vitaliteitsprogramma