Dinga van Driel

Dinga van Driel is een echte expert op het gebied van teambuilding en veranderingen. Ze voelt feilloos aan wat er speelt binnen een team en waar behoefte aan is. Door haar humor, gestructureerde en vriendelijke aanpak weet ze mensen in beweging te krijgen en brengt ze nieuwe inzichten.

Een training van Dinga zorgt ervoor dat je niet alleen anders naar je collega’s kijkt, maar ook naar jezelf. Ze werkt met modellen en maakt gebruik van belangrijke theoretische onderbouwing, maar ze zet de groep vooral samen aan het werk. Leren door te ervaren, dat is haar favoriete manier van trainen.

Offerte aanvragen
Brochure downloaden

Haar expertises

Teambuilding

Communicatie

Persoonlijke effectiviteit

Niets is wat het lijkt dat het is.

“Door vooral nieuwsgierig te zijn en te letten op het patroon wat zich aandient. Horen wat niet gezegd wordt maar wel gehoord wil worden. Ik ben alert in het moment en gebruik dat om te laten leren, inzicht te geven wat er gebeurt en wat de impact is met humor en positiviteit. We onderzoeken wat er gebeurt, wat het patroon is, wat de impact daarvan is. Je krijgt handvatten, en we oefenen ermee. Je gaat altijd met een actieplan de deur uit zodat je het geleerde in de praktijk gaat toepassen.”