Workshop Drijfveren in een team

De workshop Drijfveren in een team is uitermate geschikt voor leidinggevenden en professionals die het beste naar boven willen halen, bij zichzelf en bij het team. Het hebben van inzicht in drijfveren is essentieel als je je invloed wilt vergroten en doelen wilt realiseren.

Offerte aanvragen
Brochure downloaden

Waarom de workshop Drijfveren in een team?

 • Je wilt de samenwerking in het team optimaliseren
 • Je ontdekt meer over jouw primaire drijfveren
 • Je krijgt meer inzicht in wat je collega’s drijft en motiveert
 • Je leert mensen te motiveren om in beweging te komen
 • Je ontdekt meer over motivatietechnieken en kan deze je eigen maken
 • Je wilt je verbinden met anderen en je relaties versterken

De workshop Drijfveren in een team in het kort

Heb je wel eens stilgestaan bij jouw drijfveren? En die van anderen? Wanneer je elkaars drijfveren kent, kun je elkaar stimuleren te doen wat energie geeft. Dit verbetert niet alleen de samenwerking, maar geeft ook een impuls aan de teamgeest.

Wat zijn drijfveren en hoe herken je deze bij jezelf en bij anderen? Als je het optimale uit de samenwerking met collega’s wilt halen, is het belangrijk om te weten wat iemand motiveert.

Je gedrag wordt voor een groot gedeelte bepaald door je drijfveren. Dat geldt ook voor collega’s. Hoe maak je als team gebruik van elkaars drijfveren? Je wilt als team het beste in elkaar naar boven halen, op een manier dat iedereen hier voordeel bij heeft. Met andere woorden, hoe creëer je een win-win situatie?

Tijdens de workshop leer je hoe je drijfveren functioneel kunt inzetten en ervaar je hoe dit de samenwerking optimaliseert en de teamspirit bevordert.

Extra – online training Groepsdynamiek

Voor dit specifieke onderwerp bestaat de mogelijkheid om voorafgaand aan de live bijeenkomst een online training te volgen over groepsdynamiek. In deze 2,5 uur durende module leer je meer over de werking van groepsdynamiek en jouw unieke bijdrage daaraan. De online training bestaat uit video’s, theorie, oefeningen en reflectievragen. Deze training is te volgen op elk gewenst tijdstip. Jouw input (en die van je collega’s) wordt gebruikt ter voorbereiding van de live workshop. Op die manier haal je eruit wat erin zit! Lees meer…

Ieder team, ieder persoon is anders. Dat vraagt om een unieke aanpak. Wij kijken graag met je mee waar de behoefte ligt en passen de inhoud van de workshop daarop aan. Zodat jullie eruit halen wat erin zit! De workshop wordt incompany gegeven.

Wat levert de workshop Drijfveren in een team op?

 • (H)erkennen van de verschillende drijfveren
 • Inzicht in je eigen drijfveren
 • Weten hoe je drijfveren functioneel kunt inzetten
 • Verbinding creëren door rekening te houden met elkaars drijfveren
 • Optimale samenwerking dankzij effectievere communicatie
 • Teamspirit en duurzame inzetbaarheid
Wat levert de workshop Drijfveren in een team op?

Download de brochure

Meer informatie nodig? In onze brochure vind je alle informatie die je nodig hebt over het leiderschapsprogramma ‘Workshop Drijfveren in een team’.

Download de brochure

Aanpak tijdens de workshop Drijfveren in een team

Het uitgangspunt van elke workshop die wij verzorgen is: haal eruit wat erin zit! Onze aanpak is persoonlijk en interactief. Er is ruimte om te experimenteren en de workshop is gericht op het opdoen van (succes)ervaringen. We hebben een nieuwsgierige houding en stimuleren de verbinding.

 • Persoonlijk
 • Interactief
 • Experimenteren
 • Krachtig
 • Ervaringsgericht
 • Verbindend
Aanpak tijdens de workshop Drijfveren in een team

Wat zeggen jullie voorgangers?

Zeer goed, er was goed contact in de voorbereidende fase en aan onze suggesties werd ook gehoor gegeven.Sandra van MaanenZakelijketrainer.nl
10/10
Erg positief, er werd snel contact opgenomen voor het beantwoorden van vragen. Daarnaast werd er erg goed geluisterd naar de wensen en hieraan voldaan.Angela BarendregtZakelijketrainer.nl
10/10
Prettige samenwerking. Fijn dat Zakelijke Trainer zich heeft verdiept in onze branche, processen en taken door middel van een bedrijfsbezoek. Voorafgaand aan de workshop ook de presentatie met elkaar doorgenomen. Top!Robin overbeek BloemZakelijketrainer.nl
10/10

De investering?

De investering is afhankelijk van de groepsgrootte en de duur van de workshop. De workshop Drijfveren in een team is al te boeken vanaf 1095 (exclusief 21% btw).

Neem voor een offerte op maat contact op via info@zakelijketrainer.nl of bel 085-0608940.


Direct een offerte aanvragen
Download de brochure