Training Verbindend leiderschap

De training Verbindend leiderschap is speciaal ontwikkeld voor leiders en managers die waarde willen toevoegen en anderen willen begeleiden hetzelfde te doen. Dat vraagt om een nieuwe manier van leiderschap, met nieuwe vraagstukken.

Offerte aanvragen
Brochure downloaden

Wat leer je tijdens de training Verbindend leiderschap?

 • Wat verbindend leiderschap inhoudt en of het bij je past
 • Hoe je op een verbindende manier anderen in hun kracht zet
 • Hoe je vanuit vertrouwen stuurt in plaats vanuit controle
 • Wat ervoor nodig is om de creativiteit in je organisatie te vergroten
 • Waardoor ontevredenheid en sabotage in je team ontstaat
 • Hoe je je duurzaam kunt verbinden met anderen

De training Verbindend leiderschap in het kort

Hoe motiveer, inspireer en coach jij? Tijdens de training Verbindend leiderschap leer je hoe je effectief gebruik maakt van de kwaliteiten en uitdagingen van je team. Je maakt kennis met de 3 vaardigheden van een moderne leider: verbinding, vertrouwen en vrijheid (autonomie). Hoe haal je het beste in je team naar boven? Hoe reageer jij op de verschillende mensen in je team? Heb je oog voor de potentie in je team?

Tijdens de training Verbindend leiderschap krijg je praktische handvatten om dit te herkennen én te vertalen naar de praktijk. Je houdt jezelf een spiegel voor, wat vaak tot verassende inzichten leidt. Kom jij over zoals je wilt overkomen?

Verbindend leiderschap wint steeds meer terrein in het bedrijfsleven. (Young) Professionals willen niet als ‘middel’ gezien worden, maar als bron van creativiteit. Aangestuurd vanuit vertrouwen, in plaats van controle. Hoe creëer je een werkomgeving waarin deze nieuwe waarden het beste tot hun recht komen? Dit vraagt om loslaten, sturen op output en een feedbackcultuur.

Door los te laten, feedback te geven en te sturen op output krijg je jouw medewerkers in beweging en beleef jij plezier in jouw rol als leidinggevende. Zet macht om in kracht en haal het maximale uit jezelf en uit je team.

Extra – online training Verbindend communiceren

Voor dit specifieke onderwerp bestaat de mogelijkheid om voorafgaand aan de bijeenkomst een online training te volgen over de methode Verbindend communiceren. In deze 2,5 uur durende training leer je meer over het gedachtengoed en jouw eigen manier van communiceren. De online training bestaat uit video’s, theorie, oefeningen en reflectievragen. Deze training is te volgen op elk gewenst tijdstip. Jouw input (en die van je collega’s) wordt gebruikt ter voorbereiding van de live training. Op die manier haal je eruit wat erin zit! Lees meer…

Iedere organisatie, iedere leider is anders. Dat vraagt om een unieke aanpak. Wij kijken graag met je mee waar de behoefte ligt en passen de inhoud van de training daarop aan. Zodat jullie eruit halen wat erin zit! De training wordt incompany gegeven.

Wat levert de training Verbindend leiderschap op?

 • Leidinggeven vanuit verbinding
 • Kennis van de verschillende voorkeursstijlen
 • Weten wie door welke techniek gemotiveerd wordt
 • Effectief gebruik maken van ieders kwaliteiten
 • Inzicht in hoe je Verbindend leiderschap kunt toepassen
 • Bewustzijn vergroten van je eigen leiderschapsstijl en uitdagingen
Wat levert de training Verbindend leiderschap op?

Download de brochure

Meer informatie nodig? In onze brochure vind je alle informatie die je nodig hebt over het leiderschapsprogramma ‘Training Verbindend leiderschap’.

Download de brochure

Aanpak tijdens de training Verbindend leiderschap

Het uitgangspunt van elke training die wij verzorgen is: haal eruit wat erin zit! Onze aanpak is persoonlijk en interactief. Er is ruimte om te experimenteren en de training is gericht op het opdoen van (succes)ervaringen. We hebben een nieuwsgierige houding en stimuleren de verbinding.

 • Persoonlijk
 • Interactief
 • Experimenteren
 • Krachtig
 • Ervaringsgericht
 • Verbindend
Aanpak tijdens de training Verbindend leiderschap

Wat zeggen jullie voorgangers?

Zeer goed, er was goed contact in de voorbereidende fase en aan onze suggesties werd ook gehoor gegeven.Sandra van MaanenZakelijketrainer.nl
10/10
Positief en leerzaam. Ook de aanloop richting de workshop ging fijn, er was goed contact.TessaZakelijketrainer.nl
10/10
Het was heel prettig dat we het programma op maat konden afstemmen zodat onze wensen en trainingsdoelen goed behandeld konden worden.GerdaZakelijketrainer.nl
10/10

De investering?

De investering is afhankelijk van de groepsgrootte en de duur van de training. De training Verbindend leiderschap is al te boeken vanaf 3190 (exclusief 21% btw) voor een dag.

Neem voor een offerte op maat contact op via info@zakelijketrainer.nl of bel 085-0608940.


Direct een offerte aanvragen
Download de brochure